Bentley Flying Spur

Azure Hybrid
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 3.750 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    X-640-NV
    CarrosserieSedan
    Bouwjaar2024
    KleurMidnight emerald (groen metallic)
    BrandstofHybride
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud2900 CC
    Omschrijving

    Bentley Netherlands is de officiële distributeur van Bentley in Nederland. Al onze Pre-Owned Bentleys ondergaan een uitgebreide technische keuring door onze Bentley monteurs. Daarnaast worden al onze Pre-Owned Bentleys geleverd met Bentley Pre-Owned garantie. Alle prijzen vermeld bij onze voertuigen op deze website zijn consumentenadviesprijzen inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges en eventuele recyclingbijdrage. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene verkoopinformatie op www.bentley-netherlands.nl

    Bentley Netherlands is the official distributor for Bentley in The Netherlands. All our Pre-Owned Bentleys have had an extensive technical check by our Bentley technicians. Also, our Pre-Owned Bentleys will be delivered with Bentley Pre-Owned warranty.

    Bentley Netherlands
    info@bentley-netherlands.nl
    +31 (0)33 434 1698
    www.bentley-netherlands.nl

    Opties
    Bentley Rotating Display
    Colour Split - A
    Contrast Binding to Carpet Overmats
    Contrast Stitching
    Cumbrian Green
    Embroidered Bentley Emblems
    Heated, Duo-Tone, 3 Spoke, Indented Hide Trimmed Steering Wheel
    Heated Windshield
    Illuminated Flying B Radiator Mascot - Bright Polished Stainless Steel
    LED Welcome Lamps
    Match to Secondary Hide
    Naim For Bentley

    Bentley Flying Spur occasions

    Ontdek bij Bentley Rotterdam de ongekende elegantie en prestaties met onze Bentley Flying Spur occasions. Dit model, een toonbeeld van Bentley's vakmanschap, biedt een perfecte balans tussen sportiviteit en luxe. De Flying Spur is ontworpen voor degenen die waarde hechten aan zowel rijprestaties als comfort op het hoogste niveau. Elke occasion in onze collectie is een getuigenis van Bentley's commitment aan kwaliteit en luxe.

    De ultieme luxe sedan: Bentley Flying Spur

    De Bentley Flying Spur is het toppunt van luxe in de sedanmarkt, en biedt een ongeëvenaarde combinatie van dynamische prestaties, ambachtelijk vakmanschap, en technologische innovatie. Met zijn krachtige uitstraling en verfijnde interieur is de Flying Spur de ultieme keuze voor zowel chauffeur-gereden comfort als een opwindende rijervaring. Ontdek ons aanbod van Flying Spur occasions en vind de auto die niet alleen voldoet aan uw verwachtingen, maar deze overtreft.

    Waarom een Bentley Flying Spur occasion bij Bentley Rotterdam?

    Bij Bentley Rotterdam staan we voor u klaar met een exclusieve selectie van Bentley Flying Spur occasions, elk met zijn eigen unieke karakter. Onze experts selecteren en inspecteren elke Flying Spur grondig om te garanderen dat ze voldoen aan onze strenge normen, zodat u kunt genieten van de ongekende Bentley-kwaliteit en -prestaties. Kies voor een Bentley Flying Spur occasion en ervaar het ultieme in luxe en comfort.

    Ontdek onze Bentley Flying Spur collectie

    Wij nodigen u uit om onze zorgvuldig samengestelde collectie van Bentley Flying Spur occasions te verkennen. Elke auto in onze collectie belichaamt de essentie van Bentley's luxueuze design en technische innovatie. Laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte Flying Spur die aansluit bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren, en begin aan een nieuw hoofdstuk van uitzonderlijke rijervaringen.