Bentley Bentayga

S V8
    Bouwjaar 2022
    Kilometerstand 24.000 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    P-719-VF
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2022
    KleurMagnetic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelG
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders8
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)514 X 200 X 173
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Bentley Netherlands is de officiële distributeur van Bentley in Nederland. Al onze Pre-Owned Bentleys ondergaan een uitgebreide technische keuring door onze Bentley monteurs. Daarnaast worden al onze Pre-Owned Bentleys geleverd met Bentley Pre-Owned garantie. Alle prijzen vermeld bij onze voertuigen op deze website zijn consumentenadviesprijzen inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges en eventuele recyclingbijdrage. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene verkoopinformatie op www.bentley-netherlands.nl

    Bentley Netherlands is the official distributor for Bentley in The Netherlands. All our Pre-Owned Bentleys have had an extensive technical check by our Bentley technicians. Also, our Pre-Owned Bentleys will be delivered with Bentley Pre-Owned warranty.

    Bentley Netherlands
    info@bentley-netherlands.nl
    +31 (0)33 434 1698
    www.bentley-netherlands.nl

    Opties
    Active Cornering Enhancement
    Adaptief demping systeem
    Afdaal assistent
    Airco separaat achter
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Armsteun voor
    Audio installatie
    Autonomous Emergency Braking

    Bentley occasions

    Ontdek bij Bentley Rotterdam een wereld van exceptionele luxe occasions. Ons aanbod vertegenwoordigt het summum van Brits vakmanschap en design, waarbij elke Bentley occasion staat voor een uniek stukje automobielgeschiedenis. Deze zorgvuldig geselecteerde voertuigen voldoen aan strenge normen van kwaliteit en schoonheid, om zo de essentie van het Bentley erfgoed te waarborgen.

    Uw perfecte Bentley occasion vindt u bij Bentley Rotterdam

    Bij Bentley Rotterdam weten we dat de aanschaf van een Bentley occasion een moment van grote betekenis is. Daarom zetten we ons in om u een koopervaring te bieden die net zo onberispelijk is als onze auto's. Ontvang deskundig advies en ervaar een vlekkeloze service terwijl u de weg vindt naar uw ideale Bentley, ondersteund door garanties en authenticiteitscertificaten.

    Ontdek de tweedehands Bentley die bij u past

    Het assortiment Bentley occasions bij Bentley Rotterdam is divers en biedt voor ieder wat wils, van de avontuurlijke Bentayga tot de klassiek elegante Flying Spur en de sportieve Continental GT. Elke Bentley is een meesterwerk van engineering en design, klaar om een nieuw hoofdstuk in uw leven te beginnen.

    Bentley Bentayga

    De Bentayga herdefinieert wat mogelijk is voor een luxe SUV, met toonaangevende prestaties en een ongeëvenaard niveau van comfort en technologie. Ideaal voor zowel stadsritten als avontuurlijke uitjes.

    Bentley Continental GT

    Een symbool van luxe en snelheid, de Continental GT combineert indrukwekkende prestaties met het comfort van een hoogwaardig interieur. Perfect voor lange reizen in stijl.

    Bentley Flying Spur

    De Flying Spur biedt een ongekende mix van prestaties en luxe. Met vier deuren en ruimte voor het hele gezin, is het de ultieme luxe sedan voor de bestuurder en passagiers.

    Kies voor kwaliteit en service bij Bentley Rotterdam

    Kiezen voor Bentley Rotterdam betekent kiezen voor ongeëvenaarde service en kwaliteit. Laat ons u begeleiden naar de Bentley die niet alleen uw verwachtingen overtreft maar ook een blijvende indruk achterlaat.

    PRIVACY

    Wij zullen uw gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. 

    In ons Privacy Statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.