Bentley Flying Spur Mulliner

Als de ultieme Bentley Flying Spur sedan vormt de Flying Spur Mulliner het toppunt van luxe voor auto's. Of u deze wagen ervaart als bestuurder of als passagier, er is geen enkele andere wagen die zo'n soepele, moeiteloze kracht combineert met zo'n exquise handgemaakte luxe.

Een verfijnde vorm

Op het moment dat uw oog valt op de Flying Spur Mulliner, begrijpt u waarom deze geldt als het vlaggenschip van Bentley. De gestroomlijnde supervorm van de carrosserie wordt geaccentueerd door de zorgvuldig aangebrachte Mulliner-details, waaronder de exclusieve 10-spaak Mulliner-velgen van 22 inch met zelfrichtende 'B'-wieldoppen en gepolijste, grijs gespoten spaken. De radiatorgrille en ventilatiesleuven hebben het adembenemende Double Diamond-design, terwijl de spiegelbehuizingen in satijnzilver zijn uitgevoerd. Aan de voorkant is als trots statement de elektrisch bediende, verlichte Flying B-mascotte op de motorkap geplaatst.

DE BENTLEY FLYING SPUR MULLINER: TOPPUNT VAN LUXE

In de wagen zijn verchroomde Mulliner-elementen aangebracht in het met de hand gefineerde dashboard, die worden aangevuld met een glanzende middenventilatie. Het draaiende display van Bentley biedt optioneel toegang tot het 12,3”-touchscreen in het midden of, voor een meer traditionele rijervaring, drie analoge meters met een verchroomde rand. De meters op het digitale instrumentendisplay achter het stuur hebben een nieuw design gekregen en passen nu bij de dashboardklok van Breitling voor Mulliner. Waar je ook kijkt, alles wijst op een ongeëvenaarde aandacht voor detail.

De stoelen hebben biezen in een contrasterende kleur en exclusief Mulliner-boorduursel. Verder zijn de lederen deurpanelen gevormd zonder stiksel, zodat een 3D-ruitpatroon is ontstaan dat je moet zien om het te geloven.

Hoogpolige Mulliner-overmatten zorgen voor nog meer comfort in de voetenruimte, en een panoramisch zonnedak laat het licht vrij binnenvallen van boven. De twee stoelen achterin worden over de hele lengte gescheiden door een middenconsole met een ruitvormige afwerking. Ze hebben verwarmings-, koel- en massagefuncties die allemaal bediend kunnen worden met het draadloze touchscreen voor afstandbediening. Aan de achterkant van de beide stoelen voorin is een picknicktafel met verchroomde inleg bevestigd die bij aanraking van een knop elektrisch openvouwt.

Hightech-comfort

De geavanceerde geluidsisolatie maakt dat iedere passagiers wordt ingekapseld in luxe. De verfijnde, vrijwel stille rit wordt nog aangenamer door een schone, frisse binnenatmosfeer dankzij een ingebouwde ionisator. De passagiers achterin hebben met de draadloze afstandsbediening met touchscreen zowel toegang tot informatie over de reis als controle over infotainmentfuncties zoals muziek en stoelverstelling. De opties voor audio omvatten Bentley’s eigen geluidsinstallatie, maar ook de nog geavanceerdere systemen van Bang & Olufsen en het 20-kanaals Naim for Bentley-systeem van 2200 watt.

Met het Bentley Rear Entertainment-systeem kunt u de content van mobiele apparaten streamen naar 10,1-inch schermen met een hoge resolutie aan de achterkant van de voorstoelen. U kunt zelfs gameconsoles aansluiten via HDMI. Standaard wordt Apple CarPlay* geïnstalleerd, evenals een ingebouwde Wi-Fi-hotspot en een draadloze telefoonoplader. 

Er zijn standaard twee bestuurdersassistentiepakketten geïnstalleerd, die elk een verscheidenheid aan systemen bieden om uw reizen veiliger en gemakkelijker te maken. De Touring Specification heeft functies om het rijden op de snelweg minder inspannend te maken, zoals een aanpasbare cruisecontrol, rijbaanhulp, een headupdisplay en een nachtzichthulp. De City Specification is bedoeld als hulp bij het rijden in de stad en omvat een camera op het dak, parkeerhulp, verkeersbordherkenning** en spiegels met een automatische dimfunctie.

Via de smartphone-app My Bentley, heeft u op afstand toegang tot uw wagen. Niet alleen kunt u het brandstofpeil en de status van de verlichting, sloten en ramen controleren, maar u kunt bijvoorbeeld ook een waarschuwing krijgen als het alarm afgaat of uw wagen een vooraf opgegeven zone verlaat. Als u de Hybrid kiest, kunt u de cabine zelfs van te voren verwarmen of koelen voordat u instapt.

*Apple CarPlay is een gedeponeerd handelsmerk van Apple Inc.
** Niet in alle markten beschikbaar.

MOEITELOZE PRESTATIES VAN DE FLYING SPUR MULLINER

De Flying Spur Mulliner biedt de keuze uit beschikbare aandrijvingen uit de hele Flying Spur-reeks: de V6-hybrid van 2,9 liter, de V8-benzinemotor van 4,0 liter en de W12-benzinemotor van 6,0 liter. De Flying Spur Mulliner verleent een gevoel van oneindige kracht en biedt een zinderende rijervaring die nog wordt verhoogd door de actieve chassis-systemen. Alleen bij de Flying Spur Mulliner kunt u kiezen uit alle drie de aandrijvingen die verkrijgbaar zijn in de Flying Spur-reeks. Het vermogen dat u ervaart, hangt af van de motor die u selecteert, maar wat ze allemaal gemeen hebben is de soepele, aanzwellende acceleratie die iedere bestuurder van een Bentley een gevoel van onbeperkte power geeft. 

De Hybrid combineert een V6-motor van 2,9 liter met een elektromotor van 103 kW. Samen zijn ze goed voor een topsnelheid van 285 km/h en een acceleratie van 0-103 km/h in slechts 4,3 seconde. 

De V8 versnelt in 4,1 seconden van 0-100 km/h en haalt een nog hogere topsnelheid, namelijk 318 km/h. Het ultieme vermogen wordt geleverd door de W12-motor van 6,0 liter die u in 3,8 seconden van 0-100 km/h lanceert. De topsnelheid van de W12-motor is 333 km/h. 

De enige in zijn soort

Als ultieme luxe van de moderne Bentley biedt de Flying Spur Mulliner vrijwel eindeloze mogelijkheden om uw wagen uniek te maken. U kunt hem bestellen in iedere kleur uit de drie lakreeksen van Bentley (standaard, uitgebreid en Mulliner), zodat u keuze hebt uit 80 tinten, inclusief egaal, satijn en metallic. En als u niet exact de tint ziet die u wilt, kunt u gebruikmaken van Mulliner’s kleurservice om een speciale tint te laten samenstellen.

In het interieur kunt u voor het leer kiezen uit acht kleurenschema's van drie tinten die exclusief voor dit model zijn samengesteld door het designteam van Mulliner. Zelfs de sierdoos en sleutelzakjes worden helemaal aangepast aan uw keuze.

Het Flying Spur Grand Black-fineer rondom in de cabine wordt verfraaid door verchroomde Mulliner-inleg, tenzij u kiest voor andere opties zoals Dual Veneers en technische afwerkingen zoals Engine Turned Aluminium en Carbon Fibre. Dit zijn allemaal onderdelen van een proces dat uitmondt in de perfecte wagen voor u!

TECHNISCHE SPECIFICATIES VAN DE BENTLEY FLYING SPUR MULLINER

MOTOR - FLYING SPUR MULLINER
 • Motor: 6-litre twin turbocharged W12

 • Transmissie: 8-speed Quickshift automatic

 • Vermogen: 635PS / 626bhp / 467kW @ 6000 rpm

 • Koppel: 900Nm, 664 lb.ft @ 1500-5000 rpm

 • Emissieniveau: EU 6

 • Brandstof: 98 (95) RON

PRESTATIES - FLYING SPUR MULLINER
 • Maximumsnelheid: 207mph / 333km/h

 • Acceleratie MPH: 0 - 60mph 3.7 seconds

 • Acceleratie KMH: 0 - 100km/h 3.8 seconds

AFMETINGEN - FLYING SPUR MULLINER
 • Carrosserietype: Saloon

 • Totale lengte: 5316mm / 209.29in

 • Breedte met spiegels: 2220mm / 87.4in

 • Breedte met ingeklapte spiegels: 2013mm / 79.25in

 • Hoogte: 1483mm / 58.39in

 • Wielbasis: 3194mm / 125.75in

BRANDSTOFVERBRUIK - FLYING SPUR MULLINER

WLTP-rijcyclus:

 • Laag: 25,9 l/100 km

 • Gemiddeld: 16,0 l/100 km

 • Hoog: 12,6 l/100 km

 • Hoogst: 12,3 l/100 km

 • Gecombineerd: 15,0 l/100 km

 • Gecombineerd CO2: 340 g/km

 • Actieradius: 600 km

 • Energielabel: G

 

NEDC (nieuwe Europese rijcyclus):

 • Stadsverkeer: 19,5 l/100 km

 • Buiten de stad: 10,7 l/100 km

 • Gecombineerd: 14,0 l/100 km

 • CO2-emissies (gecombineerd): 320g/km

 • Actieradius: 643 km

 • Energielabel: G

Informatie Opvragen Flying Spur

Privacy statement Bentley Rotterdam (onderdeel van Pon Luxury Cars B.V.)

De Pon Luxury Cars B.V. vindt de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang. Wij verwerken uw gegevens dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.
Met dit privacy statement informeren wij u over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

1. Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens?
In dit privacy statement beschrijft de Pon Luxury Cars B.V. (hierna: “Pon Luxury Cars” of “wij”) hoe zij als verwerkingsverantwoordelijke met uw persoonsgegevens omgaat. Wij zijn verbonden aan Pon Holdings B.V. ("Pon") en maken onderdeel uit van de Pon groep.

2. Wat is een persoonsgegeven?
Informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon is een persoonsgegeven. Of bepaalde informatie als een persoonsgegeven moet worden gekwalificeerd hangt er mede vanaf of Pon Luxury Cars beschikt over wettige middelen waarvan redelijkerwijs mag worden aangenomen dat zij deze inzet om een betrokkene te identificeren. Zo beschouwen wij uw kenteken en chassisnummer bijvoorbeeld ook als een persoonsgegeven.

3. Persoonsgegevens die wij verwerken
Wij verwerken persoonsgegevens over u omdat u gegevens zelf aan ons verstrekt bij het aangaan van een overeenkomst met ons, maar ook wanneer u gebruik maakt van onze diensten en ons daarmee gegevens verstrekt, dan wel ons in staat stelt gegevens vast te leggen over uw interesses en voorkeuren.
Aan ons verstrekte gegevens

Als u met Pon Luxury Cars een overeenkomst aangaat, hebben wij de volgende persoonsgegevens van u nodig:
• naam en adres;
• contactgegevens (telefoonnummers, e-mailadressen);
• geboortedatum;
• geslacht;
• klantnummer(s);
• financiële gegevens (bankrekeninginformatie, offertes, facturen).

Daarnaast verwerkt Pon Luxury Cars in het kader van de uitvoering een overeenkomst met u of het verlenen van een dienst aan u de volgende gegevens die als persoonsgegevens kunnen kwalificeren:
• chassisnummer en model van uw voertuig;
• technische gegevens over uw voertuig;
• kenteken van uw voertuig;
• onderhoudshistorie van uw voertuig;
• eigendomshistorie van uw voertuig (tenaamstellingsgegevens);
• andere gegevens relevant voor de betreffende overeenkomst.

Gegevens over uw gebruik van onze diensten en/of producten
Als u gebruik maakt van diensten van Pon Luxury Cars of anderszins contact heeft met ons, verwerken wij in het kader van onze dienstverlening – afhankelijk van het precieze gebruik dat u ervan maakt – de volgende gegevens die als persoonsgegevens (kunnen) worden gezien:
• gegevens die betrekking hebben op uw randapparatuur, zoals een MAC-adres, IP-adres of ander nummer;
• uw communicatievoorkeuren en instellingen;
• gegevens die wij verbinden aan bepaalde patronen, zoals een status in het profiel dat wij over u opstellen aan de hand van uw consumptiegedrag (bijvoorbeeld: de frequentie waarmee u een aankoop doet of dienst afneemt);
• surfgedrag, vastgesteld aan de hand van onze eigen observaties of cookies (zie ook artikel 9 van dit privacy statement);
• klanttevredenheidsgegevens;
• gegevens over uw gebruik van Customer Care.

4. Geen verwerking van gegevens van personen jonger dan 16 jaar
Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Wij raden ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om zo te voorkomen dat Pon Luxury Cars hun persoonsgegevens verwerkt.

5. Verwerking: grondslagen en gerechtvaardigde belangen
De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op basis van de volgende grondslagen uit artikel 6 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming:
1. Toestemming
2. Uitvoering van een overeenkomst met u
3. Wettelijke verplichting
4. Vervulling van een taak van algemeen belang
5. Gerechtvaardigd belang van Pon Luxury Cars of een derde

Gerechtvaardigde belangen zijn onder andere: marketing, reclame, beveiliging, (misdaad)preventie, IT-beheer, onderzoek en analyse naar eigen producten of diensten, bedrijfshuishouding, juridische zaken, intern beheer.

6. Doeleinden voor het verwerken van persoonsgegevens
Pon Luxury Cars verwerkt uw persoonsgegevens voor de hieronder genoemde doeleinden. Het cijfer achter ieder doel correspondeert met de grondslag genoemd in artikel 5 van dit privacy statement.
• Het opbouwen en onderhouden van de klantrelatie inclusief het onderhouden van een directe relatie tussen de verantwoordelijke en aanverwante financiële dienstverleners, onder meer voor commerciële doeleinden (grondslag: 2, 5).
• Het afhandelen van bestellingen (inclusief facturering), het verwerken in financiële administraties en logistieke afhandeling (grondslag: 2, 5).
• Het bieden van klantenservice inclusief service rondom het kopen van diensten en producten, het vervullen van garantieverplichtingen en productherroepingen voor onze eigen dienstverlening, het afhandelen van klachten en verzoeken (grondslag: 2, 3, 4 of 5).
• Het in bepaalde gevallen onderhouden van communicatie om proactief contact met gebruikers op te nemen in het kader van voertuiggebreken of -storingen of om serviceafspraken te plannen inclusief het mogelijk maken van mobiliteitsservices (grondslag: 2 of 5).
• Het uitvoeren van marktonderzoek om onze bedrijfsvoering, merken, diensten en producten te verbeteren (grondslag: 5).
• Het communiceren met betrokkenen en het bieden van een loyaliteitsprogramma (grondslag: 1 of 5).
• U benaderen met aanbiedingen of andere commerciële informatie. U heeft daarbij altijd de mogelijkheid om u hiervoor af te melden door bezwaar te maken. Bij alle communicatie is aangegeven op welke wijze u dit kan doen (grondslag: 1 of 5).
• Het verbeteren van de inhoud van onze communicatie door deze op uw persoonlijke voorkeur af te stemmen (grondslag: 5).
• Het (verder) ontwikkelen en verbeteren van nieuwe en bestaande producten en diensten (grondslag: 5).
• Het meten van klanttevredenheid, het bieden van managementinformatie en het bepalen van de algehele bedrijfsstrategie (grondslag: 1 of 5).
• Het organiseren van evenementen voor data-analysedoeleinden om producten of diensten te kunnen verbeteren of ontwikkelen, waarbij deelnemers van deze evenementen werken met persoonsgegevens in (pseudo)anonieme vorm - niet direct herleidbaar naar u als natuurlijk persoon-, voor zover toegestaan onder toepasselijk recht (grondslag: 5). 
• Het bieden van diensten op het internet en via app-functionaliteiten, inclusief het bieden van relevante commerciële berichten in deze apps (grondslag: 1, 2 of 5).
• Het voldoen aan wettelijke verplichtingen, beslechting van geschillen en handhaving van onze rechten en overeenkomsten (grondslag: 3, 4 of 5).
• Het verbeteren van datakwaliteit met behulp van adresvalidatie-technieken (grondslag: 5).
• Het koppelen en analyseren van cookies van onze websites aan bij ons bekende klantgegevens. Dit doen wij om de inhoud van onze communicatie zo goed mogelijk op uw persoonlijke voorkeur af te stemmen (grondslag: 1 of 5).
• Het kunnen aanbieden van een proefrit of anderszins tijdelijk beschikbaar stellen van een voertuig. Hierbij kunnen wij u vragen u te identificeren met een geldig legitimatiebewijs en/of wanneer noodzakelijk maken wij een afgeschermd kopie van uw rijbewijs of identiteitskaart/paspoort voor de duur van het gebruik van het voertuig. Dit doen wij om uw identiteit vast te stellen en om het mogelijk te maken om aangifte te doen wanneer het vermoeden bestaat van diefstal of er sprake is van aantoonbare schade of wangedrag. (grondslag: 2).

7. Delen met derden
Pon Luxury Cars deelt uw persoonsgegevens met derden in onder andere de volgende gevallen en met bijbehorende redenen. Het cijfer achter ieder doel correspondeert met de grondslag genoemd in artikel 5 van dit privacy statement:
• met gelieerde financiële dienstverleners met als doel aansluitende financiële diensten aan te bieden (grondslag: 2);
• met geautoriseerde dealers of servicepartners uit het distributienetwerk van Pon (grondslag: 1, 2 of 5);
• als wij wettelijk verplicht of bevoegd zijn om persoonsgegevens aan derden te verstrekken (grondslag: 3);
• als wij een vermoeden hebben van een schending van de rechten van derden, van strafbare feiten of van misbruik, kunnen wij persoonsgegevens verstrekken aan derden die daarbij een gerechtvaardigd belang hebben of aan instanties die het algemeen belang dienen. Dit kunnen ook handhavende autoriteiten zijn, zoals het Openbaar Ministerie of toezichthouders (grondslag: 3, 4 of 5);
• Pon Luxury Cars kan uw gegevens ook delen met andere bedrijfsonderdelen binnen de Pon groep voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of vanwege gerechtvaardigde bedrijfsbelangen, zoals het voeren van een centrale administratie of klantenservice, en het analyseren van onze dienstverlening aan u (grondslag: 5).
• met partijen die Pon Luxury Cars assisteren in haar dienstverlening en geen verwerker zijn (denk aan accountants en (juridisch) adviseurs) (grondslag: 5);
• voor bedrijfseconomische doeleinden (zoals de verkoop van bedrijfsactiviteiten of aandelen of een reorganisatie) (grondslag: 5).
Pon Luxury Cars gebruikt ook diensten van derde partijen die fungeren als 'verwerkers' (bijvoorbeeld hosting-dienstverleners, mobiliteitsdienstverleners en onderzoeksbureaus, met als doel marktonderzoek of klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. Deze dienstverleners zullen persoonsgegevens uitsluitend verwerken in overeenstemming met de instructies en onder de controle van Pon Luxury Cars.

Als persoonsgegevens naar een ontvanger in het buitenland worden verzonden, gebeurt dit doorgaans alleen naar een ontvanger in een land dat volgens de Europese Commissie een voor persoonsgegevens passend beschermingsniveau biedt. Als persoonsgegevens naar een ontvanger in een land worden verstuurd dat geen passend beschermingsniveau biedt, zal 
Pon Luxury Cars ervoor zorgen dat de wettelijk vereiste waarborgen worden genomen. Indien u nadere informatie wenst te ontvangen over de doorgifte van uw persoonsgegevens naar landen buiten de Europese Economische Ruimte, kunt u contact opnemen met de Functionaris voor Gegevensbescherming van Pon (zie artikel 12).

8. Hoe lang wij gegevens bewaren
Wij bewaren persoonsgegevens overeenkomstig ons interne dataretentiebeleid en/of zo lang als (i) u klant bent bij Pon Luxury Cars of interesse blijft tonen in de diensten van Pon Luxury Cars, (ii) wij wettelijk verplicht zijn gegevens te bewaren, of (iii) wij op goede gronden menen gegevens te mogen bewaren, voor zover noodzakelijk.

9. In kaart brengen websitebezoek
Wanneer u onze websites, diensten, applicaties, communicatiediensten (zoals e-mail) en hulpmiddelen bezoekt of gebruikt, kunnen wij cookies, web beacons en andere soortgelijke technologieën voor het opslaan van informatie gebruiken met als doel advertentie-uitingen te personaliseren en u een betere, snellere en veiligere klantervaring te kunnen bieden. Als u geen cookies wenst, kunt u die weigeren. Voor meer details over het gebruik van cookies verwijzen wij naar ons cookie statement (https://www.bentleymotors.com/eu/nl/misc/cookie-policy.html)

10. Uw rechten, waaronder het recht om bezwaar te maken
U heeft het recht om te weten welke persoonsgegevens wij van u hebben vastgelegd en aan wie wij uw persoonsgegevens hebben verstrekt. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice. Pon Luxury Cars zal zich inspannen om te reageren binnen de wettelijke termijn. Buitensporige verzoeken kunnen wij buiten behandeling laten.

Naast het recht op inzage heeft u met betrekking tot onze verwerking van uw persoonsgegevens de volgende rechten:
• het recht om uw toestemming in te trekken, voor zover onze verwerking van uw persoonsgegevens daarop is gebaseerd;
• het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens;
• het recht om uw persoonsgegevens te (laten) rectificeren/corrigeren;
• het recht op verwijdering van uw persoonsgegevens;
• het recht op beperking van de jou betreffende verwerking;
• het recht op dataportabiliteit;
• het absolute recht om bezwaar te maken tegen direct marketing;
• het recht om bezwaar te maken tegen verwerkingen die plaatsvinden vanwege de gerechtvaardigde belangen van Pon Luxury Cars of een derde (afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden).

U kunt uw rechten slechts uitoefenen voor zover de wet u deze rechten toekent. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u zelf is gedaan, vragen wij om een kopie van uw identiteitsbewijs bij dit verzoek mee te sturen. Hierbij vragen wij ook om op deze kopie de pasfoto, MRZ (machine readable zone; de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) onherkenbaar te maken.

11. Beveiliging en bescherming van gegevens
Pon Luxury Cars past passende beveiligingsmaatregelen toe om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging zoveel mogelijk tegen te gaan. Pon Luxury Cars heeft zowel technische als organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen. Deze beveiligingsmaatregelen worden periodiek herzien op basis van dreigingen.

12. Contact
Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot dit privacy statement kunt u contact opnemen met:
Pon Luxury Cars B.V.
Zuiderinslag 8 
3833BP Leusden
Onze Functionaris voor Gegevensbescherming is bereikbaar per e-mail via privacy@pon.com en per post via:

Pon’s Automobielhandel B.V.
T.a.v: 'Privacy Officer'
Antwoordnummer 6
3800 VB Amersfoort

13. Wijzigingen
De manier waarop wij persoonsgegevens verwerken, en de samenstelling of hoeveelheid van gegevens die wij verwerken, kan wijzigen. Daarom behouden wij ons het recht voor dit privacy statement aan te passen. U zult indien noodzakelijk op de hoogte worden gebracht van een wijziging. In dit Privacy Statement wordt altijd de laatste datum van wijziging aangegeven. Eerdere versies zijn hieronder te raadplegen:

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.