Bentley Continental GT V8 Convertible

In de nieuwe Bentley Continental GT V8 Convertible is het altijd een genot om in de buitenlucht te rijden. U blijft volledig in contact met de weg onder u en de wereld om u heen dankzij een temperamentvolle V8-motor, innovatieve technologie, een chic modern design en overvloedige aandacht voor details.

Vloeiende lijnen en exclusieve stijl

Deze Bentley V8 convertible is zo ontworpen dat hij met open en gesloten dak even stijlvol is. Wanneer het dak dicht is, vloeit het naadloos met de gestroomlijnde carrosserie samen tot een stijlvol silhouet. Tijdens het neerklappen wordt het dak compact weggeborgen en daarna is het alleen nog zichtbaar in de vorm van een strakke, vloeiende lijn rond de achterstoelen.

In het interieur zit u altijd behaaglijk en beschut, of het dak nu dicht of open is. Het hele interieur is in dezelfde, door u gekozen lederkleur uitgevoerd. De elegante inrichting wordt stijlvol aangevuld met modern Crown Cut Walnut-fineer. Er zijn ook extra lederkleuren en tweekleurencombinaties leverbaar, evenals een uitgebreide selectie van fineersoorten of het nieuwe High Gloss Carbon fibre. Het fineer kan nog worden verfraaid met een chic chromen streepje (niet beschikbaar voor Carbon Fibre).

Er is een aangename koppeling tussen exterieur- en interieurdesign, waarbij uiterlijke stijlkenmerken als de welving van de achterzijde terugkomen in het interieur. Elk van de leerkleuren ziet er spectaculair uit, zowel in het volle daglicht als onder het gesloten dak. Het roterende display van Bentley is de perfecte finishing touch.

Een aangename en dynamische rijervaring

Dankzij het enorme vermogen accelereert u in slechts 4.1 seconden van 0 naar 100 km/h en haalt de auto een topsnelheid van 318 km/h. De kracht van deze uitzonderlijk responsieve auto is niet alleen te voelen bij acceleratie, maar ook te horen. Vooral met het dak dicht komt het weldadige gegrom van de Bentley V8-motor goed tot zijn recht.

Met behulp van vier Bentley-rijmodi kunt u de instellingen van het onderstel en de aandrijflijn afstemmen op het wegtype. De comfortmodus legt de nadruk op verfijnd rijgenot, de Bentley-modus brengt prestaties en raffinement perfect met elkaar in balans, de custom-modus biedt ruimte om uw eigen voorkeuren in te stellen en in de sportmodus wordt het volle vermogen van de V8-motor benut, met een maximale respons en een intenser motorgeluid tot gevolg. Combineer dit met de nieuwe carbon-keramiekremmen, die verkrijgbaar zijn met zwarte of rode remklauwen en die naast een indrukwekkende remkracht een nog dynamischer rijervaring mogelijk maken.

De technologie van grand touring

Een groot aantal innovatieve functies optimaliseert de rijervaring. Het dak kan tot een snelheid van 50 km/h geopend of gesloten worden. In de zomer wordt het rijden veraangenaamd door stoelventilatie, terwijl op koudere dagen de verwarmde armsteun, het verwarmde stuurwiel en nekwarmers ideaal zijn. Na sluiting van het geïsoleerde vierlaagse dak is het binnen net zo behaaglijk als in een Bentley GT coupé.

Een breed georiënteerde rijtechnologie draagt bij aan de overdadige prestaties. De actieve vierwielaandrijving geeft volkomen vertrouwen op elk soort weg en de achtversnellingsbak met dubbele koppeling schakelt supersnel. De adaptieve cruisecontrol maakt gebruik van een langeafstandsradar om de afstand tot de voorligger constant te houden en dankzij een reeks rijhulpmiddelen wordt zelfs de langste reis een aangename verpozing.

De intuïtieve My Bentley*-technologie maakt de rijervaring nog completer. Hiertoe behoren onder meer Apple CarPlay®, waarmee u uw iPhone® via de boordsystemen van de auto kunt bedienen, Private eCall, dat automatisch de noodhulpdiensten belt in een kritieke situatie, en My car status, waarmee u via de My Bentley app allerlei technische gegevens over de auto kunt inzien, van het brandstofpeil tot en met het onderhoudsschema.

Apple CarPlay en iPhone zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

*My Bentley Services zijn momenteel niet in alle markten verkrijgbaar. De app My Bentley is sinds februari 2019 beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met de dichtstbijzijnde Bentley-dealer.

VERFIJNDE PERSONALISATIE, ZOWEL BINNEN ALS BUITEN BIJ DE CONTINENTAL GT V8 CONVERTIBLE

De Colour Specification vergroot de keuze aan leerkleuren en geeft de beschikking over elegante tweekleurencombinaties en drie extra kleuren voor de hemelbekleding. Daarnaast is er een ruime keuze aan enkel fineer in hoogglans of openporige uitvoering, Dual Veneers van de Mulliner-specificatie, lakkleuren, lichtmetalen wielen en afwerkingen voor de kap, waaronder het moderne Tweed. Met behulp van de Bentley Configurator kunt u zelf kijken wat er mogelijk is.

De Front Seat Comfort Specification omvat verwarmings- en koelfuncties om het rijden met open dak nog comfortabeler te maken, terwijl bij de City Specification en Touring Specification de nadruk ligt op een moeiteloze besturing. De Blackline Specification benadrukt het onvergelijkelijke gevoel in een V8 te rijden en de Mulliner Driving Specification verrijkt het interieur en exterieur met stijlvolle sportieve details.

TECHNISCHE SPECIFICATIES VAN DE BENTLEY CONTINENTAL GT V8 CONVERTIBLE

Motor - Continental GT V8 Convertible

Motor                                                              4.0 litre twin-turbocharged V8

Transmissie                                                      8-speed Dual Clutch

Vermogen                                                        550 PS / 404 kW / 542 bhp @ 6000 rpm

Koppel                                                             770 Nm, 568 lb.ft @ 2000-4500 rpm

Emissieniveau                                                  EU 6

Brandstof                                                        98 (95) RON

Prestaties - Continental GT V8 Convertible

Maximumsnelheid                                         198 mph / 318 km/h

Acceleratie MPH                                           0 - 60 mph 4.0 secs

Acceleratie KMH                                           0 - 100 km/h 4.1 secs

Afmetingen - Continental GT V8 Convertible

Carrosserietype                                            Convertible

Totale lengte                                                4850mm / 190.94in

Breedte met spiegels                                    2187mm / 86.1in

Breedte met ingeklapte spiegels                   1964mm / 77.32in

Hoogte                                                        1399mm / 55.08in

Wielbasis                                                     2849mm / 112.17in

Brandstofverbruik - Continental GT V8 Convertible

*NEDC (nieuwe Europese rijcyclus):

Stadsverkeer                                                   16.6 litres/100km

Buiten de stad                                                  8.9 litres/100km

Gecombineerd                                                11.7 litres/100km

CO2-emissies (gecombineerd)                         266g/km

Actieradius                                                      769 km

Energielabel                                                    E

WLTP-rijcyclus:

Laag                                                               20.2 litres/100 km

Gemiddeld                                                      13.0 litres/100 km

Hoog                                                              10.7 litres/100 km

Hoogst                                                           10.9 litres/100 km

Gecombineerd                                                12.5 litres/100 km

Gecombineerd CO2                                        284 g/km

Actieradius                                                     720 km

Energielabel                                                   F

**De cijfers voor NEDC (nieuwe Europese rijcyclus) gelden voor de volgende landen: Armenië, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Kazachstan, Mongolië, Marokko en Rusland.

INFORMATIE OPVRAGEN Continental GTC

Privacy statement Bentley Rotterdam (onderdeel van Pon Luxury Cars B.V.)

De Pon Luxury Cars B.V. vindt de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang. Wij verwerken uw gegevens dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.
Met dit privacy statement informeren wij u over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

1. Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens?
In dit privacy statement beschrijft de Pon Luxury Cars B.V. (hierna: “Pon Luxury Cars” of “wij”) hoe zij als verwerkingsverantwoordelijke met uw persoonsgegevens omgaat. Wij zijn verbonden aan Pon Holdings B.V. ("Pon") en maken onderdeel uit van de Pon groep.

2. Wat is een persoonsgegeven?
Informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon is een persoonsgegeven. Of bepaalde informatie als een persoonsgegeven moet worden gekwalificeerd hangt er mede vanaf of Pon Luxury Cars beschikt over wettige middelen waarvan redelijkerwijs mag worden aangenomen dat zij deze inzet om een betrokkene te identificeren. Zo beschouwen wij uw kenteken en chassisnummer bijvoorbeeld ook als een persoonsgegeven.

3. Persoonsgegevens die wij verwerken
Wij verwerken persoonsgegevens over u omdat u gegevens zelf aan ons verstrekt bij het aangaan van een overeenkomst met ons, maar ook wanneer u gebruik maakt van onze diensten en ons daarmee gegevens verstrekt, dan wel ons in staat stelt gegevens vast te leggen over uw interesses en voorkeuren.
Aan ons verstrekte gegevens

Als u met Pon Luxury Cars een overeenkomst aangaat, hebben wij de volgende persoonsgegevens van u nodig:
• naam en adres;
• contactgegevens (telefoonnummers, e-mailadressen);
• geboortedatum;
• geslacht;
• klantnummer(s);
• financiële gegevens (bankrekeninginformatie, offertes, facturen).

Daarnaast verwerkt Pon Luxury Cars in het kader van de uitvoering een overeenkomst met u of het verlenen van een dienst aan u de volgende gegevens die als persoonsgegevens kunnen kwalificeren:
• chassisnummer en model van uw voertuig;
• technische gegevens over uw voertuig;
• kenteken van uw voertuig;
• onderhoudshistorie van uw voertuig;
• eigendomshistorie van uw voertuig (tenaamstellingsgegevens);
• andere gegevens relevant voor de betreffende overeenkomst.

Gegevens over uw gebruik van onze diensten en/of producten
Als u gebruik maakt van diensten van Pon Luxury Cars of anderszins contact heeft met ons, verwerken wij in het kader van onze dienstverlening – afhankelijk van het precieze gebruik dat u ervan maakt – de volgende gegevens die als persoonsgegevens (kunnen) worden gezien:
• gegevens die betrekking hebben op uw randapparatuur, zoals een MAC-adres, IP-adres of ander nummer;
• uw communicatievoorkeuren en instellingen;
• gegevens die wij verbinden aan bepaalde patronen, zoals een status in het profiel dat wij over u opstellen aan de hand van uw consumptiegedrag (bijvoorbeeld: de frequentie waarmee u een aankoop doet of dienst afneemt);
• surfgedrag, vastgesteld aan de hand van onze eigen observaties of cookies (zie ook artikel 9 van dit privacy statement);
• klanttevredenheidsgegevens;
• gegevens over uw gebruik van Customer Care.

4. Geen verwerking van gegevens van personen jonger dan 16 jaar
Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Wij raden ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om zo te voorkomen dat Pon Luxury Cars hun persoonsgegevens verwerkt.

5. Verwerking: grondslagen en gerechtvaardigde belangen
De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op basis van de volgende grondslagen uit artikel 6 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming:
1. Toestemming
2. Uitvoering van een overeenkomst met u
3. Wettelijke verplichting
4. Vervulling van een taak van algemeen belang
5. Gerechtvaardigd belang van Pon Luxury Cars of een derde

Gerechtvaardigde belangen zijn onder andere: marketing, reclame, beveiliging, (misdaad)preventie, IT-beheer, onderzoek en analyse naar eigen producten of diensten, bedrijfshuishouding, juridische zaken, intern beheer.

6. Doeleinden voor het verwerken van persoonsgegevens
Pon Luxury Cars verwerkt uw persoonsgegevens voor de hieronder genoemde doeleinden. Het cijfer achter ieder doel correspondeert met de grondslag genoemd in artikel 5 van dit privacy statement.
• Het opbouwen en onderhouden van de klantrelatie inclusief het onderhouden van een directe relatie tussen de verantwoordelijke en aanverwante financiële dienstverleners, onder meer voor commerciële doeleinden (grondslag: 2, 5).
• Het afhandelen van bestellingen (inclusief facturering), het verwerken in financiële administraties en logistieke afhandeling (grondslag: 2, 5).
• Het bieden van klantenservice inclusief service rondom het kopen van diensten en producten, het vervullen van garantieverplichtingen en productherroepingen voor onze eigen dienstverlening, het afhandelen van klachten en verzoeken (grondslag: 2, 3, 4 of 5).
• Het in bepaalde gevallen onderhouden van communicatie om proactief contact met gebruikers op te nemen in het kader van voertuiggebreken of -storingen of om serviceafspraken te plannen inclusief het mogelijk maken van mobiliteitsservices (grondslag: 2 of 5).
• Het uitvoeren van marktonderzoek om onze bedrijfsvoering, merken, diensten en producten te verbeteren (grondslag: 5).
• Het communiceren met betrokkenen en het bieden van een loyaliteitsprogramma (grondslag: 1 of 5).
• U benaderen met aanbiedingen of andere commerciële informatie. U heeft daarbij altijd de mogelijkheid om u hiervoor af te melden door bezwaar te maken. Bij alle communicatie is aangegeven op welke wijze u dit kan doen (grondslag: 1 of 5).
• Het verbeteren van de inhoud van onze communicatie door deze op uw persoonlijke voorkeur af te stemmen (grondslag: 5).
• Het (verder) ontwikkelen en verbeteren van nieuwe en bestaande producten en diensten (grondslag: 5).
• Het meten van klanttevredenheid, het bieden van managementinformatie en het bepalen van de algehele bedrijfsstrategie (grondslag: 1 of 5).
• Het organiseren van evenementen voor data-analysedoeleinden om producten of diensten te kunnen verbeteren of ontwikkelen, waarbij deelnemers van deze evenementen werken met persoonsgegevens in (pseudo)anonieme vorm - niet direct herleidbaar naar u als natuurlijk persoon-, voor zover toegestaan onder toepasselijk recht (grondslag: 5). 
• Het bieden van diensten op het internet en via app-functionaliteiten, inclusief het bieden van relevante commerciële berichten in deze apps (grondslag: 1, 2 of 5).
• Het voldoen aan wettelijke verplichtingen, beslechting van geschillen en handhaving van onze rechten en overeenkomsten (grondslag: 3, 4 of 5).
• Het verbeteren van datakwaliteit met behulp van adresvalidatie-technieken (grondslag: 5).
• Het koppelen en analyseren van cookies van onze websites aan bij ons bekende klantgegevens. Dit doen wij om de inhoud van onze communicatie zo goed mogelijk op uw persoonlijke voorkeur af te stemmen (grondslag: 1 of 5).
• Het kunnen aanbieden van een proefrit of anderszins tijdelijk beschikbaar stellen van een voertuig. Hierbij kunnen wij u vragen u te identificeren met een geldig legitimatiebewijs en/of wanneer noodzakelijk maken wij een afgeschermd kopie van uw rijbewijs of identiteitskaart/paspoort voor de duur van het gebruik van het voertuig. Dit doen wij om uw identiteit vast te stellen en om het mogelijk te maken om aangifte te doen wanneer het vermoeden bestaat van diefstal of er sprake is van aantoonbare schade of wangedrag. (grondslag: 2).

7. Delen met derden
Pon Luxury Cars deelt uw persoonsgegevens met derden in onder andere de volgende gevallen en met bijbehorende redenen. Het cijfer achter ieder doel correspondeert met de grondslag genoemd in artikel 5 van dit privacy statement:
• met gelieerde financiële dienstverleners met als doel aansluitende financiële diensten aan te bieden (grondslag: 2);
• met geautoriseerde dealers of servicepartners uit het distributienetwerk van Pon (grondslag: 1, 2 of 5);
• als wij wettelijk verplicht of bevoegd zijn om persoonsgegevens aan derden te verstrekken (grondslag: 3);
• als wij een vermoeden hebben van een schending van de rechten van derden, van strafbare feiten of van misbruik, kunnen wij persoonsgegevens verstrekken aan derden die daarbij een gerechtvaardigd belang hebben of aan instanties die het algemeen belang dienen. Dit kunnen ook handhavende autoriteiten zijn, zoals het Openbaar Ministerie of toezichthouders (grondslag: 3, 4 of 5);
• Pon Luxury Cars kan uw gegevens ook delen met andere bedrijfsonderdelen binnen de Pon groep voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of vanwege gerechtvaardigde bedrijfsbelangen, zoals het voeren van een centrale administratie of klantenservice, en het analyseren van onze dienstverlening aan u (grondslag: 5).
• met partijen die Pon Luxury Cars assisteren in haar dienstverlening en geen verwerker zijn (denk aan accountants en (juridisch) adviseurs) (grondslag: 5);
• voor bedrijfseconomische doeleinden (zoals de verkoop van bedrijfsactiviteiten of aandelen of een reorganisatie) (grondslag: 5).
Pon Luxury Cars gebruikt ook diensten van derde partijen die fungeren als 'verwerkers' (bijvoorbeeld hosting-dienstverleners, mobiliteitsdienstverleners en onderzoeksbureaus, met als doel marktonderzoek of klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. Deze dienstverleners zullen persoonsgegevens uitsluitend verwerken in overeenstemming met de instructies en onder de controle van Pon Luxury Cars.

Als persoonsgegevens naar een ontvanger in het buitenland worden verzonden, gebeurt dit doorgaans alleen naar een ontvanger in een land dat volgens de Europese Commissie een voor persoonsgegevens passend beschermingsniveau biedt. Als persoonsgegevens naar een ontvanger in een land worden verstuurd dat geen passend beschermingsniveau biedt, zal 
Pon Luxury Cars ervoor zorgen dat de wettelijk vereiste waarborgen worden genomen. Indien u nadere informatie wenst te ontvangen over de doorgifte van uw persoonsgegevens naar landen buiten de Europese Economische Ruimte, kunt u contact opnemen met de Functionaris voor Gegevensbescherming van Pon (zie artikel 12).

8. Hoe lang wij gegevens bewaren
Wij bewaren persoonsgegevens overeenkomstig ons interne dataretentiebeleid en/of zo lang als (i) u klant bent bij Pon Luxury Cars of interesse blijft tonen in de diensten van Pon Luxury Cars, (ii) wij wettelijk verplicht zijn gegevens te bewaren, of (iii) wij op goede gronden menen gegevens te mogen bewaren, voor zover noodzakelijk.

9. In kaart brengen websitebezoek
Wanneer u onze websites, diensten, applicaties, communicatiediensten (zoals e-mail) en hulpmiddelen bezoekt of gebruikt, kunnen wij cookies, web beacons en andere soortgelijke technologieën voor het opslaan van informatie gebruiken met als doel advertentie-uitingen te personaliseren en u een betere, snellere en veiligere klantervaring te kunnen bieden. Als u geen cookies wenst, kunt u die weigeren. Voor meer details over het gebruik van cookies verwijzen wij naar ons cookie statement (https://www.bentleymotors.com/eu/nl/misc/cookie-policy.html)

10. Uw rechten, waaronder het recht om bezwaar te maken
U heeft het recht om te weten welke persoonsgegevens wij van u hebben vastgelegd en aan wie wij uw persoonsgegevens hebben verstrekt. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice. Pon Luxury Cars zal zich inspannen om te reageren binnen de wettelijke termijn. Buitensporige verzoeken kunnen wij buiten behandeling laten.

Naast het recht op inzage heeft u met betrekking tot onze verwerking van uw persoonsgegevens de volgende rechten:
• het recht om uw toestemming in te trekken, voor zover onze verwerking van uw persoonsgegevens daarop is gebaseerd;
• het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens;
• het recht om uw persoonsgegevens te (laten) rectificeren/corrigeren;
• het recht op verwijdering van uw persoonsgegevens;
• het recht op beperking van de jou betreffende verwerking;
• het recht op dataportabiliteit;
• het absolute recht om bezwaar te maken tegen direct marketing;
• het recht om bezwaar te maken tegen verwerkingen die plaatsvinden vanwege de gerechtvaardigde belangen van Pon Luxury Cars of een derde (afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden).

U kunt uw rechten slechts uitoefenen voor zover de wet u deze rechten toekent. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u zelf is gedaan, vragen wij om een kopie van uw identiteitsbewijs bij dit verzoek mee te sturen. Hierbij vragen wij ook om op deze kopie de pasfoto, MRZ (machine readable zone; de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) onherkenbaar te maken.

11. Beveiliging en bescherming van gegevens
Pon Luxury Cars past passende beveiligingsmaatregelen toe om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging zoveel mogelijk tegen te gaan. Pon Luxury Cars heeft zowel technische als organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen. Deze beveiligingsmaatregelen worden periodiek herzien op basis van dreigingen.

12. Contact
Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot dit privacy statement kunt u contact opnemen met:
Pon Luxury Cars B.V.
Zuiderinslag 8 
3833BP Leusden
Onze Functionaris voor Gegevensbescherming is bereikbaar per e-mail via privacy@pon.com en per post via:

Pon’s Automobielhandel B.V.
T.a.v: 'Privacy Officer'
Antwoordnummer 6
3800 VB Amersfoort

13. Wijzigingen
De manier waarop wij persoonsgegevens verwerken, en de samenstelling of hoeveelheid van gegevens die wij verwerken, kan wijzigen. Daarom behouden wij ons het recht voor dit privacy statement aan te passen. U zult indien noodzakelijk op de hoogte worden gebracht van een wijziging. In dit Privacy Statement wordt altijd de laatste datum van wijziging aangegeven. Eerdere versies zijn hieronder te raadplegen:

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.