Bentley Continental GTC S

De Continental GTC S is een schitterende uitvoering van Bentley’s legendarische convertible grand tourer, de Continental GTC. Hij heeft dezelfde gestroomlijnde contouren, maar een reeks zwarte details in het exterieur die de wagen nog meer persoonlijkheid geven en bovendien exclusieve ‘S’-wielen en interieurstijl.

Vloeiende lijnen en exclusieve stijl

Met de Continental GTC S krijgt de direct herkenbare Continental GTC nog meer karakter, zowel van binnen als van buiten. Dat begint al bij de Blackline Specification, waarbij details met een chroomafwerking in het exterieur worden vervangen door zwarte uitvoeringen. Dat betekent dat de raam- en lampomlijstingen, de portierkrukken, de uitlaatpijpen, de ventilatiesleuven en de matrixgrille, en feitelijk bijna alles met uitzondering van de Bentley-badges, zwart zijn. Zelfs de verlichting voor en achter is voorzien van een donkere tint.

De wagen is voorzien van nieuwe wielen van 21 inch die exclusief zijn voor Bentley’s 'S'-modellen. Deze velgen vertonen een oogverblindende combinatie van glanzend zwart en lichte machinaal bewerkte vlakken die de aandacht trekken, of de wagen nu stilstaat of in beweging is.

Bij iedere bestelling van een convertible is het essentieel dat de details van het exterieur passen bij de stijl van het interieur, want wanneer u rijdt met een open dak vormend die twee voor het oog één geheel. Daardoor loopt het 'S'-thema naadloos over van het exterieur naar het interieur met 'S'-badges al op de treeplanken bij het instappen, en daarna met hetzelfde embeem op het dashboard en in het borduursel op de stoelen.

Het design van de bekleding is net als de velgen exclusief voor de 'S'-modellen, met een primaire en secundaire leerkleur, en panelen met aangenaam aanvoelend Dinamica op de onderdelen van het interieur die u het meest aanraakt: de stoelkussens, de versnellingshendel en natuurlijk het stuur.

Een aangename en dynamische rijervaring

De Continental GTC S is opgebouwd rond een geavanceerde twinturbogeblazen V8-benzinemotor van 4,0 liter waarmee u in slechts 4,1 seconden optrekt van 0-100 km/h. De topsnelheid van de wagen bedraagt 318 km/h, en als u optimaal wilt genieten van het geliefde V8-uitlaatgeluid kiest u de Sport-modus van de wagen om het gebrul van de sportuitlaat zo krachtig mogelijk te ervaren. In het ideale geval doet u dat met een open dak.

U kunt het dak openen of sluiten bij een snelheid tot 50 km/h, dus u hoeft niet te stoppen als het ineens gaat regenen.

Met de vier rijmodi kunt u afhankelijk van uw stemming kiezen tussen verschillende rij-eigenschappen van de wagen. Met de geavanceerde Sport-modus worden de motor, de transmissie, het stuurgedrag en de vering opnieuw gekalibreerd voor een pittiger rijgedrag, terwijl in de Comfort-modus nadruk wordt gelegd op verfijnd rijcomfort. De Bentley-modus vormt de middenweg tussen deze twee, en met de vierde optie, Custom, selecteert u een reeks instellingen die u zelf van tevoren hebt opgeslagen.

De Continental GTC S is uitgevoerd met een actieve vierwielaandrijving, zodat hij de meeste tijd rijdt als een wagen met achteraandrijving, maar zodra wordt gedetecteerd dat een wiel tractie verliest, wordt een deel van het motorvermogen overgedragen aan de vooras voor meer grip. De rolregeling Bentley Dynamic Ride maakt gebruik van een 48-volts elektromotor om de stabilisatorstangen stijver of soepeler te maken, afhankelijk van wat de rijomstandigheden vereisen. Dus als u een bocht neemt, worden ze stijver om de wagen stabiel te houden, maar wanneer u rechtuit rijdt, is meer speling mogelijk. Dat resulteert in het beste van twee werelden: meer controle en vertrouwen wanneer u dat nodig hebt, zonder concessies aan het algehele rijcomfort.

De technologie van de Continental gtc s

Er is een keur aan technologie in de wagen ingebouwd, zodat u het hele jaar door met een open dak kunt rijden. Standaard zijn de stoelen voor verwarmd en is het stuur voorzien van Dinamica-bekleding en verwarming, terwijl de optionele Front Seat Comfort Specification de stoelen voor voorziet van ventilatie en massagefuncties, ingebouwde nekverwarming en verwarmde armleuningen.

De wagen wordt geleverd met de City Specification, die rijhulpfuncties omvat die het rijden in de stad makkelijker maken. Er zijn waarschuwingssystemen voor uw veiligheid bij het parkeren en manoeuvreren in nauwe ruimten, en comfortfuncties zoals openen van de kofferbak zonder handen. U kunt ook de optionele Touring Specification toevoegen, met functies voor rijden op open buitenwegen met bijvoorbeeld een headupdisplay, nachtzichthulp en rijbaanhulp.

Er is een Wi-Fi-hotspot ingebouwd voor connectiviteit onderweg, en ook Apple CarPlay* en draadloze telefoonopladers. Sommige connectiviteitsservices van de wagen zijn toegankelijk via de smartphone-app My Bentley, waarmee u uw auto kunt terugvinden en er contact mee kunt maken, bijvoorbeeld om de sloten en verlichting op afstand te controleren of de wagen terug te vinden op een vol parkeerterrein.

*Apple CarPlay is een gedeponeerd handelsmerk van Apple Inc.

VERFIJNDE PERSONALISATIE, ZOWEL BINNEN ALS BUITEN BIJ DE CONTINENTAL GTC s

Er is keuze uit een grote reeks kleuren voor het exterieur. Als u de standaardkleuren, het uitgebreide kleurenpalet en de satijnglans- en parelglansafwerkingen van Mulliner bij elkaar optelt, zijn er meer dan 80 kleuren. Naast de kleuren voor het chassis zijn er kleuren voor de stof van de kap. Daarvoor zijn zeven opties beschikbaar, inclusief een eigentijds tweed.

U kunt upgraden van de standaard 'S'-velgen van 21 inch naar de grotere velgen van 22 inch met opties zoals een zwarte lakafwerking en het opvallende Pale Brodgar Satin, een heel ongebruikelijke kleur voor wielen die absoluut zal opvallen. De remklauwen zijn te bestellen in een optionele glanzend zwarte afwerking in plaats van het standaard glanzende rood.

Voor het interieur van de cabine is er ruimte keuze uit fineeropties voor de harde oppervlakken, inclusief traditionele glanzende houtafwerkingen en modernere opties met open poriën. Er zijn ook technische materialen verkrijgbaar, waaronder Dark Tint Engine Turned Aluminium, en u kunt kiezen voor glanzende Piano Linen lak op de portierstrippen en het dashboard. In aanvulling op de verschillende leerkleuren kunt u kiezen voor de mogelijkheid van persoonlijke details in de vorm van stikwerk en biezen in contrastkleuren.

En dat is nog niet alles. De eigen personalisatieafdeling van Bentley, Mulliner, kan een reeks premium extra's bieden naast de mogelijkheid om uw wagen volledig persoonlijke kenmerken te verlenen. Neem vandaag contact met ons op voor meer informatie over de opties voor personalisatie.

TECHNISCHE SPECIFICATIES VAN DE BENTLEY CONTINENTAL GTC S

MOTOR - CONTINENTAL GTC
 • Motor: 4.0 litre twin-turbocharged V8

 • Transmissie: 8-speed Dual Clutch

 • Vermogen: 550 PS / 404 kW / 542 bhp @ 6000 rpm

 • Koppel: 770 Nm, 568 lb.ft @ 2000-4500 rpm

 • Emissieniveau: EU 6

 • Brandstof: 98 (95) RON

PRESTATIES - CONTINENTAL GTC
 • Maximumsnelheid; 198 mph / 318 km/h

 • Acceleratie MPH: 0 - 60 mph 4.0 secs

 • Acceleratie KMH: 0 - 100 km/h 4.1 secs

AFMETINGEN - CONTINENTAL GTC
 • Carrosserietype: Convertible

 • Totale lengte: 4850mm / 190.94in

 • Breedte met spiegels: 2187mm / 86.1in

 • Breedte met ingeklapte spiegels: 1964mm / 77.32in

 • Hoogte: 1399mm / 55.08in

 • Wielbasis: 2849mm / 112.17in

BRANDSTOFVERBRUIK - CONTINENTAL GTC

WLTP-rijcyclus:

 • Laag: 20.2 l/100 km

 • Gemiddeld: 13.0 l/100 km

 • Hoog: 10.7 l/100 km

 • Hoogst: 10.9 l/100 km

 • Gecombineerd: 12.5 l/100 km

 • Gecombineerd CO2: 284 g/km

 • Actieradius: 720 km

 • Energielabel: E
   

*NEDC (nieuwe Europese rijcyclus):

 • Stadsverkeer: 16.6 l/100 km

 • Buiten de stad: 8.9 l/100 km

 • Gecombineerd: 11.7 l/100 km

 • CO2-emissies (gecombineerd): 266g/km

 • Actieradius: 769 km

 • Energielabel: E

*De cijfers voor NEDC (nieuwe Europese rijcyclus) gelden voor de volgende landen: Armenië, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Kazachstan, Mongolië, Marokko en Rusland.

INFORMATIE OPVRAGEN Continental GTC S

Privacy statement Bentley Rotterdam (onderdeel van Pon Luxury Cars B.V.)

De Pon Luxury Cars B.V. vindt de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang. Wij verwerken uw gegevens dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.
Met dit privacy statement informeren wij u over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

1. Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens?
In dit privacy statement beschrijft de Pon Luxury Cars B.V. (hierna: “Pon Luxury Cars” of “wij”) hoe zij als verwerkingsverantwoordelijke met uw persoonsgegevens omgaat. Wij zijn verbonden aan Pon Holdings B.V. ("Pon") en maken onderdeel uit van de Pon groep.

2. Wat is een persoonsgegeven?
Informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon is een persoonsgegeven. Of bepaalde informatie als een persoonsgegeven moet worden gekwalificeerd hangt er mede vanaf of Pon Luxury Cars beschikt over wettige middelen waarvan redelijkerwijs mag worden aangenomen dat zij deze inzet om een betrokkene te identificeren. Zo beschouwen wij uw kenteken en chassisnummer bijvoorbeeld ook als een persoonsgegeven.

3. Persoonsgegevens die wij verwerken
Wij verwerken persoonsgegevens over u omdat u gegevens zelf aan ons verstrekt bij het aangaan van een overeenkomst met ons, maar ook wanneer u gebruik maakt van onze diensten en ons daarmee gegevens verstrekt, dan wel ons in staat stelt gegevens vast te leggen over uw interesses en voorkeuren.
Aan ons verstrekte gegevens

Als u met Pon Luxury Cars een overeenkomst aangaat, hebben wij de volgende persoonsgegevens van u nodig:
• naam en adres;
• contactgegevens (telefoonnummers, e-mailadressen);
• geboortedatum;
• geslacht;
• klantnummer(s);
• financiële gegevens (bankrekeninginformatie, offertes, facturen).

Daarnaast verwerkt Pon Luxury Cars in het kader van de uitvoering een overeenkomst met u of het verlenen van een dienst aan u de volgende gegevens die als persoonsgegevens kunnen kwalificeren:
• chassisnummer en model van uw voertuig;
• technische gegevens over uw voertuig;
• kenteken van uw voertuig;
• onderhoudshistorie van uw voertuig;
• eigendomshistorie van uw voertuig (tenaamstellingsgegevens);
• andere gegevens relevant voor de betreffende overeenkomst.

Gegevens over uw gebruik van onze diensten en/of producten
Als u gebruik maakt van diensten van Pon Luxury Cars of anderszins contact heeft met ons, verwerken wij in het kader van onze dienstverlening – afhankelijk van het precieze gebruik dat u ervan maakt – de volgende gegevens die als persoonsgegevens (kunnen) worden gezien:
• gegevens die betrekking hebben op uw randapparatuur, zoals een MAC-adres, IP-adres of ander nummer;
• uw communicatievoorkeuren en instellingen;
• gegevens die wij verbinden aan bepaalde patronen, zoals een status in het profiel dat wij over u opstellen aan de hand van uw consumptiegedrag (bijvoorbeeld: de frequentie waarmee u een aankoop doet of dienst afneemt);
• surfgedrag, vastgesteld aan de hand van onze eigen observaties of cookies (zie ook artikel 9 van dit privacy statement);
• klanttevredenheidsgegevens;
• gegevens over uw gebruik van Customer Care.

4. Geen verwerking van gegevens van personen jonger dan 16 jaar
Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Wij raden ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om zo te voorkomen dat Pon Luxury Cars hun persoonsgegevens verwerkt.

5. Verwerking: grondslagen en gerechtvaardigde belangen
De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op basis van de volgende grondslagen uit artikel 6 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming:
1. Toestemming
2. Uitvoering van een overeenkomst met u
3. Wettelijke verplichting
4. Vervulling van een taak van algemeen belang
5. Gerechtvaardigd belang van Pon Luxury Cars of een derde

Gerechtvaardigde belangen zijn onder andere: marketing, reclame, beveiliging, (misdaad)preventie, IT-beheer, onderzoek en analyse naar eigen producten of diensten, bedrijfshuishouding, juridische zaken, intern beheer.

6. Doeleinden voor het verwerken van persoonsgegevens
Pon Luxury Cars verwerkt uw persoonsgegevens voor de hieronder genoemde doeleinden. Het cijfer achter ieder doel correspondeert met de grondslag genoemd in artikel 5 van dit privacy statement.
• Het opbouwen en onderhouden van de klantrelatie inclusief het onderhouden van een directe relatie tussen de verantwoordelijke en aanverwante financiële dienstverleners, onder meer voor commerciële doeleinden (grondslag: 2, 5).
• Het afhandelen van bestellingen (inclusief facturering), het verwerken in financiële administraties en logistieke afhandeling (grondslag: 2, 5).
• Het bieden van klantenservice inclusief service rondom het kopen van diensten en producten, het vervullen van garantieverplichtingen en productherroepingen voor onze eigen dienstverlening, het afhandelen van klachten en verzoeken (grondslag: 2, 3, 4 of 5).
• Het in bepaalde gevallen onderhouden van communicatie om proactief contact met gebruikers op te nemen in het kader van voertuiggebreken of -storingen of om serviceafspraken te plannen inclusief het mogelijk maken van mobiliteitsservices (grondslag: 2 of 5).
• Het uitvoeren van marktonderzoek om onze bedrijfsvoering, merken, diensten en producten te verbeteren (grondslag: 5).
• Het communiceren met betrokkenen en het bieden van een loyaliteitsprogramma (grondslag: 1 of 5).
• U benaderen met aanbiedingen of andere commerciële informatie. U heeft daarbij altijd de mogelijkheid om u hiervoor af te melden door bezwaar te maken. Bij alle communicatie is aangegeven op welke wijze u dit kan doen (grondslag: 1 of 5).
• Het verbeteren van de inhoud van onze communicatie door deze op uw persoonlijke voorkeur af te stemmen (grondslag: 5).
• Het (verder) ontwikkelen en verbeteren van nieuwe en bestaande producten en diensten (grondslag: 5).
• Het meten van klanttevredenheid, het bieden van managementinformatie en het bepalen van de algehele bedrijfsstrategie (grondslag: 1 of 5).
• Het organiseren van evenementen voor data-analysedoeleinden om producten of diensten te kunnen verbeteren of ontwikkelen, waarbij deelnemers van deze evenementen werken met persoonsgegevens in (pseudo)anonieme vorm - niet direct herleidbaar naar u als natuurlijk persoon-, voor zover toegestaan onder toepasselijk recht (grondslag: 5). 
• Het bieden van diensten op het internet en via app-functionaliteiten, inclusief het bieden van relevante commerciële berichten in deze apps (grondslag: 1, 2 of 5).
• Het voldoen aan wettelijke verplichtingen, beslechting van geschillen en handhaving van onze rechten en overeenkomsten (grondslag: 3, 4 of 5).
• Het verbeteren van datakwaliteit met behulp van adresvalidatie-technieken (grondslag: 5).
• Het koppelen en analyseren van cookies van onze websites aan bij ons bekende klantgegevens. Dit doen wij om de inhoud van onze communicatie zo goed mogelijk op uw persoonlijke voorkeur af te stemmen (grondslag: 1 of 5).
• Het kunnen aanbieden van een proefrit of anderszins tijdelijk beschikbaar stellen van een voertuig. Hierbij kunnen wij u vragen u te identificeren met een geldig legitimatiebewijs en/of wanneer noodzakelijk maken wij een afgeschermd kopie van uw rijbewijs of identiteitskaart/paspoort voor de duur van het gebruik van het voertuig. Dit doen wij om uw identiteit vast te stellen en om het mogelijk te maken om aangifte te doen wanneer het vermoeden bestaat van diefstal of er sprake is van aantoonbare schade of wangedrag. (grondslag: 2).

7. Delen met derden
Pon Luxury Cars deelt uw persoonsgegevens met derden in onder andere de volgende gevallen en met bijbehorende redenen. Het cijfer achter ieder doel correspondeert met de grondslag genoemd in artikel 5 van dit privacy statement:
• met gelieerde financiële dienstverleners met als doel aansluitende financiële diensten aan te bieden (grondslag: 2);
• met geautoriseerde dealers of servicepartners uit het distributienetwerk van Pon (grondslag: 1, 2 of 5);
• als wij wettelijk verplicht of bevoegd zijn om persoonsgegevens aan derden te verstrekken (grondslag: 3);
• als wij een vermoeden hebben van een schending van de rechten van derden, van strafbare feiten of van misbruik, kunnen wij persoonsgegevens verstrekken aan derden die daarbij een gerechtvaardigd belang hebben of aan instanties die het algemeen belang dienen. Dit kunnen ook handhavende autoriteiten zijn, zoals het Openbaar Ministerie of toezichthouders (grondslag: 3, 4 of 5);
• Pon Luxury Cars kan uw gegevens ook delen met andere bedrijfsonderdelen binnen de Pon groep voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of vanwege gerechtvaardigde bedrijfsbelangen, zoals het voeren van een centrale administratie of klantenservice, en het analyseren van onze dienstverlening aan u (grondslag: 5).
• met partijen die Pon Luxury Cars assisteren in haar dienstverlening en geen verwerker zijn (denk aan accountants en (juridisch) adviseurs) (grondslag: 5);
• voor bedrijfseconomische doeleinden (zoals de verkoop van bedrijfsactiviteiten of aandelen of een reorganisatie) (grondslag: 5).
Pon Luxury Cars gebruikt ook diensten van derde partijen die fungeren als 'verwerkers' (bijvoorbeeld hosting-dienstverleners, mobiliteitsdienstverleners en onderzoeksbureaus, met als doel marktonderzoek of klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. Deze dienstverleners zullen persoonsgegevens uitsluitend verwerken in overeenstemming met de instructies en onder de controle van Pon Luxury Cars.

Als persoonsgegevens naar een ontvanger in het buitenland worden verzonden, gebeurt dit doorgaans alleen naar een ontvanger in een land dat volgens de Europese Commissie een voor persoonsgegevens passend beschermingsniveau biedt. Als persoonsgegevens naar een ontvanger in een land worden verstuurd dat geen passend beschermingsniveau biedt, zal 
Pon Luxury Cars ervoor zorgen dat de wettelijk vereiste waarborgen worden genomen. Indien u nadere informatie wenst te ontvangen over de doorgifte van uw persoonsgegevens naar landen buiten de Europese Economische Ruimte, kunt u contact opnemen met de Functionaris voor Gegevensbescherming van Pon (zie artikel 12).

8. Hoe lang wij gegevens bewaren
Wij bewaren persoonsgegevens overeenkomstig ons interne dataretentiebeleid en/of zo lang als (i) u klant bent bij Pon Luxury Cars of interesse blijft tonen in de diensten van Pon Luxury Cars, (ii) wij wettelijk verplicht zijn gegevens te bewaren, of (iii) wij op goede gronden menen gegevens te mogen bewaren, voor zover noodzakelijk.

9. In kaart brengen websitebezoek
Wanneer u onze websites, diensten, applicaties, communicatiediensten (zoals e-mail) en hulpmiddelen bezoekt of gebruikt, kunnen wij cookies, web beacons en andere soortgelijke technologieën voor het opslaan van informatie gebruiken met als doel advertentie-uitingen te personaliseren en u een betere, snellere en veiligere klantervaring te kunnen bieden. Als u geen cookies wenst, kunt u die weigeren. Voor meer details over het gebruik van cookies verwijzen wij naar ons cookie statement (https://www.bentleymotors.com/eu/nl/misc/cookie-policy.html)

10. Uw rechten, waaronder het recht om bezwaar te maken
U heeft het recht om te weten welke persoonsgegevens wij van u hebben vastgelegd en aan wie wij uw persoonsgegevens hebben verstrekt. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice. Pon Luxury Cars zal zich inspannen om te reageren binnen de wettelijke termijn. Buitensporige verzoeken kunnen wij buiten behandeling laten.

Naast het recht op inzage heeft u met betrekking tot onze verwerking van uw persoonsgegevens de volgende rechten:
• het recht om uw toestemming in te trekken, voor zover onze verwerking van uw persoonsgegevens daarop is gebaseerd;
• het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens;
• het recht om uw persoonsgegevens te (laten) rectificeren/corrigeren;
• het recht op verwijdering van uw persoonsgegevens;
• het recht op beperking van de jou betreffende verwerking;
• het recht op dataportabiliteit;
• het absolute recht om bezwaar te maken tegen direct marketing;
• het recht om bezwaar te maken tegen verwerkingen die plaatsvinden vanwege de gerechtvaardigde belangen van Pon Luxury Cars of een derde (afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden).

U kunt uw rechten slechts uitoefenen voor zover de wet u deze rechten toekent. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u zelf is gedaan, vragen wij om een kopie van uw identiteitsbewijs bij dit verzoek mee te sturen. Hierbij vragen wij ook om op deze kopie de pasfoto, MRZ (machine readable zone; de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) onherkenbaar te maken.

11. Beveiliging en bescherming van gegevens
Pon Luxury Cars past passende beveiligingsmaatregelen toe om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging zoveel mogelijk tegen te gaan. Pon Luxury Cars heeft zowel technische als organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen. Deze beveiligingsmaatregelen worden periodiek herzien op basis van dreigingen.

12. Contact
Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot dit privacy statement kunt u contact opnemen met:
Pon Luxury Cars B.V.
Zuiderinslag 8 
3833BP Leusden
Onze Functionaris voor Gegevensbescherming is bereikbaar per e-mail via privacy@pon.com en per post via:

Pon’s Automobielhandel B.V.
T.a.v: 'Privacy Officer'
Antwoordnummer 6
3800 VB Amersfoort

13. Wijzigingen
De manier waarop wij persoonsgegevens verwerken, en de samenstelling of hoeveelheid van gegevens die wij verwerken, kan wijzigen. Daarom behouden wij ons het recht voor dit privacy statement aan te passen. U zult indien noodzakelijk op de hoogte worden gebracht van een wijziging. In dit Privacy Statement wordt altijd de laatste datum van wijziging aangegeven. Eerdere versies zijn hieronder te raadplegen:

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.