Bentley Continental GTC Speed

De Continental GTC Speed injecteert verfijnde kracht en prestaties in de vrijheid en sensatie van rijden met een open grand tourer. De combinatie van een speciaal gekalibreerde W12-motor en innovatieve chassistechnologie maakt dat deze krachtigste Bentley Continental GT een enorme snelheid en wendbaarheid genereert. Dit dramatische karakter komt tot uiting in een onweerstaanbaar convertible-ontwerp waarmee u de wereld om u heen optimaal ervaart. Stap in, doe het dak omlaag en laat het plezier beginnen!

Prestaties in de open lucht

Een uitzonderlijk krachtige W12-motor maakt van iedere rit met deze grand tourer een topervaring, en dat gevoel wordt nog versterkt als het dak omlaag gaat. De Continental GTC Speed heeft een unieke snelheidskalibratie voor een adembenemende acceleratie van 0 tot 100 km/h in slechts 3,7 seconden voordat een topsnelheid van 335 km/h wordt behaald. Wanneer het volledige vermogen wordt benut, wordt maar liefst 650 pk en een koppel van 900 Nm gegenereerd zodat u binnen de kortste keren achter een schitterende horizon verdwijnt.

Doordat geavanceerde chassissystemen zijn toegepast zoals Bentley Dynamic Ride, elektronische vierwielaandrijving en koppelsturing door een elektronisch differentieel met beperkte slip (eLSD) kunt u dit vermogen optimaal gebruiken met een ongelooflijk stuurgedrag en stabiliteit bij iedere snelheid – ideaal om met een open dak over kustwegen te navigeren. De optionele carbon-keramiekremmen voegen ruitmtevaarttechnologie toe met hun lichtgewicht maar toch duurzame materialen om een indrukwekkende remkracht te leveren.

Maar het is de rijmodus Sport waarin de Continental GTC Speed zijn ware aard laat zien. Deze modus is geconfigureerd om de motor op ieder moment in beweging te houden, met koppelingen die sneller schakelen dan bij welke Bentley ook. De bestuurder ervaart dit als een eindeloze respons waarbij het vermogen van de motor op ieder moment beschikbaar is. En met het dak omlaag is het ongefilterde geluid van de uitlaat hoorbaar dat agressiever is vormgegeven voor opwindende klanken bij iedere rit.

De enige manier waarop u de fenomenale prestaties van de Continental GTC Speed echt kunt ervaren is een proefrit. Neem vandaag nog contact met ons op om die te boeken.

ONWEERSTAANBARE PERSOONLIJKHEID VAN DE CONTINENTAL GTC SPEED 

Het ontwerp van het exterieur straalt pure kracht en opwinding uit in twee verschillende gedaanten: een vrije vorm met het dak omlaag en een elegante esthetiek met het dak omhoog. Een stoutmoedige donker getinte grille, Speed-buitendorpel en lichtmetalen 22" Speed-wielen – verkrijgbaar in zilverlak-, zwarte lak- of donker getinte afwerking – zorgen voor een onweerstaanbare persoonlijkheid die zowel blijk geeft van zelfvertrouwen als van aantrekkingskracht. De Speed-badges en verlichte Speed-instaplijsten vormen gestroomlijnde, luxueuze details in chroom.

Stap in en u ontdekt dat aandacht is besteed aan ieder detail, met als hoogtepunt het volledig invouwbare dak dat het interieur- en exterieurontwerp van de wagen elegant met elkaar verbindt. De status van de Continental GTC Speed blijkt uit de toevoeging van geborduurde Speed-hoofdsteunen en Speed-badges op het dashboard, terwijl het verwarmde Alcantara-stuur laat zien dat vorm en functie altijd een harmonieuze combinatie horen te zijn – met een verwarmd contact als u met het dak omlaag van de winterzon wilt genieten. De Mulliner Driving Specification, die standaard wordt meegeleverd, maakt de esthetische uitvoering compleet met ongelooflijk fraai uitgevoerde diamond-in-diamond-quiltwerk, sierlijke tank- en oliedoppen en unieke sportpedalen.

De aangenaam aanvoelende mix van leder en Alcantara is verkrijgbaar in kleurencombinaties die exclusief voor de Continental GTC Speed zijn samengesteld. Verdere opties zoals contraststiksel, het draaiende display van Bentley en het carbon dashboard maken dat u een rijomgeving kunt creëren waarin u helemaal wordt ondergedompeld in handgemaakte luxe.

Wat betreft het dak van uw Convertible hebt u keuze uit een ruime selectie van kleuren, waaronder zwart, donkergrijs metallic, Claret, Tweed en meer.

Maak de Continental GTC Speed helemaal van u

Er zijn talloze mogelijkheden voor personalisering van uw Continental GTC Speed, van de kleur van het vouwdak tot het leer en fineer in de cabine. Wat uw voorkeur ook is, het resultaat wordt een meesterwerk met twee unieke gezichten: de fascinerende stijl van een gesloten coupé en het vrije karakter van een open grand tourer.

Voor de binnenkant is er keuze uit 15 primaire en 11 secundaire soorten leer, inclusief de sportieve Alcantara-optie. Een uitgebreid scala aan laktinten voor het exterieur (zoals het nieuwe Cambrian Grey) biedt u volledige vrijheid van zelfexpressie.

Een aantal luxueuze houtsoorten is verkrijgbaar als uitzonderlijk fraai fineer, waarbij Piano Black, Crown Cut Walnut, Dark Stained Burr Walnut en Dark Fiddleback Eucalyptus allemaal tot de standaardmogelijkheden behoren. Wilt u meer mogelijkheden verkennen, dan kunt u zelfs kiezen uit Dual Veneers van Mulliner, openporig fineer met een sterke tekening, en complexe technische afwerkingen zoals Dark Tint Engine Turned Aluminium.

Wie een meer agressieve en duistere uitstraling aan de wagen wil geven, kan kiezen voor de optionele Blackline Specification waarbij een volledig zwarte afwerking in de plaats komt van de glanzende onderdelen van het exterieur, inclusief de matrixgrille, omlijsting van de zijramen, de achterbumper en meer. En voor wie ongeëvenaard comfort in de cabine wil, omvat de Comfort Specification meerdere massagestanden, verstelbare zijkussens, elektrische hoofdsteunen, verwarmde armleuningen en een nekverwarming voor de bestuurder en voorpassagier - ideaal voor lange ritten voorbij de horizon of op koudere dagen wanneer een overweldigend uitzicht toch vraagt om een ingevouwen dak.

De nieuwste technologische innovaties

Geavanceerd grand touring is nu mogelijk met de Continental GTC Speed. Met de services van My Bentley Connected Car bent u nu als nooit tevoren verbonden met uw Bentley. Met uw mobiele telefoon, die u kunt opladen via meerdere USB-poorten en de optionele inductieve telefoonoplader, kunt u tools bedienen zoals Activering van de verwarming*, waarmee u op afstand de temperatuur in de cabine kunt instellen.

*Vereist installatie van parkeerverwarming.

Audiofielen kunnen met het optionele Naim for Bentley genieten van muziek met een ongelooflijke hi-fidelity. 2200 W vermogen wordt via 18 speakers en twee shakers geleid voor een geluidssysteem dat u niet alleen hoort, maar ook kunt voelen.

TECHNISCHE SPECIFICATIES VAN DE BENTLEY CONTINENTAL GTC SPEED

MOTOR - CONTINENTAL GTC SPEED
 • Motor: 6.0 litre twin-turbocharged W12

 • Transmissie: 8-speed Dual Clutch

 • Vermogen: 659 PS / 650 bhp / 485 kW @ 5000-6000 rpm

 • Koppel: 900 Nm, 664 lb.ft @ 1500-5000 rpm

 • Emissieniveau: EU 6

 • Brandstof: 98 (95) RON

PRESTATIES - CONTINENTAL GTC SPEED
 • Maximumsnelheid: 208 mph / 335 km/h

 • Acceleratie MPH: 0 - 60 mph 3.6 seconds

 • Acceleratie KMH: 0 - 100 km/h 3.7 seconds

AFMETINGEN - CONTINENTAL GTC SPEED
 • Carrosserietype: Convertible

 • Totale lengte: 4850mm / 190.94in

 • Breedte met spiegels: 2187mm / 86.1in

 • Breedte met ingeklapte spiegels: 1964mm / 77.32in

 • Hoogte: 1399mm / 55.08in

 • Wielbasis: 2849mm / 112.17in

BRANDSTOFVERBRUIK - CONTINENTAL GTC SPEED

WLTP-rijcyclus:

 • Laag: 24.4 l/100 km

 • Gemiddeld: 15.0 l/100 km

 • Hoog: 11.9 l/100 km

 • Hoogst: 11.6 l/100 km

 • Gecombineerd: 14.1 l/100 km

 • Gecombineerd CO2: 320 g/km

 • Actieradius: 639 km

 • Energielabel: G
   

*NEDC (nieuwe Europese rijcyclus):

 • Stadsverkeer: 19.6 l/100 km

 • Buiten de stad: 10.3 l/100 km

 • Gecombineerd: 13.8 l/100 km

 • CO2-emissies (gecombineerd): 314 g/km

 • Actieradius: 656 km

 • Energielabel: G

*De cijfers voor NEDC (nieuwe Europese rijcyclus) gelden voor de volgende landen: Armenië, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Kazachstan, Mongolië, Marokko en Rusland.

INFORMATIE OPVRAGEN Continental GTC

Privacy statement Bentley Rotterdam (onderdeel van Pon Luxury Cars B.V.)

De Pon Luxury Cars B.V. vindt de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang. Wij verwerken uw gegevens dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.
Met dit privacy statement informeren wij u over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

1. Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens?
In dit privacy statement beschrijft de Pon Luxury Cars B.V. (hierna: “Pon Luxury Cars” of “wij”) hoe zij als verwerkingsverantwoordelijke met uw persoonsgegevens omgaat. Wij zijn verbonden aan Pon Holdings B.V. ("Pon") en maken onderdeel uit van de Pon groep.

2. Wat is een persoonsgegeven?
Informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon is een persoonsgegeven. Of bepaalde informatie als een persoonsgegeven moet worden gekwalificeerd hangt er mede vanaf of Pon Luxury Cars beschikt over wettige middelen waarvan redelijkerwijs mag worden aangenomen dat zij deze inzet om een betrokkene te identificeren. Zo beschouwen wij uw kenteken en chassisnummer bijvoorbeeld ook als een persoonsgegeven.

3. Persoonsgegevens die wij verwerken
Wij verwerken persoonsgegevens over u omdat u gegevens zelf aan ons verstrekt bij het aangaan van een overeenkomst met ons, maar ook wanneer u gebruik maakt van onze diensten en ons daarmee gegevens verstrekt, dan wel ons in staat stelt gegevens vast te leggen over uw interesses en voorkeuren.
Aan ons verstrekte gegevens

Als u met Pon Luxury Cars een overeenkomst aangaat, hebben wij de volgende persoonsgegevens van u nodig:
• naam en adres;
• contactgegevens (telefoonnummers, e-mailadressen);
• geboortedatum;
• geslacht;
• klantnummer(s);
• financiële gegevens (bankrekeninginformatie, offertes, facturen).

Daarnaast verwerkt Pon Luxury Cars in het kader van de uitvoering een overeenkomst met u of het verlenen van een dienst aan u de volgende gegevens die als persoonsgegevens kunnen kwalificeren:
• chassisnummer en model van uw voertuig;
• technische gegevens over uw voertuig;
• kenteken van uw voertuig;
• onderhoudshistorie van uw voertuig;
• eigendomshistorie van uw voertuig (tenaamstellingsgegevens);
• andere gegevens relevant voor de betreffende overeenkomst.

Gegevens over uw gebruik van onze diensten en/of producten
Als u gebruik maakt van diensten van Pon Luxury Cars of anderszins contact heeft met ons, verwerken wij in het kader van onze dienstverlening – afhankelijk van het precieze gebruik dat u ervan maakt – de volgende gegevens die als persoonsgegevens (kunnen) worden gezien:
• gegevens die betrekking hebben op uw randapparatuur, zoals een MAC-adres, IP-adres of ander nummer;
• uw communicatievoorkeuren en instellingen;
• gegevens die wij verbinden aan bepaalde patronen, zoals een status in het profiel dat wij over u opstellen aan de hand van uw consumptiegedrag (bijvoorbeeld: de frequentie waarmee u een aankoop doet of dienst afneemt);
• surfgedrag, vastgesteld aan de hand van onze eigen observaties of cookies (zie ook artikel 9 van dit privacy statement);
• klanttevredenheidsgegevens;
• gegevens over uw gebruik van Customer Care.

4. Geen verwerking van gegevens van personen jonger dan 16 jaar
Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Wij raden ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om zo te voorkomen dat Pon Luxury Cars hun persoonsgegevens verwerkt.

5. Verwerking: grondslagen en gerechtvaardigde belangen
De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op basis van de volgende grondslagen uit artikel 6 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming:
1. Toestemming
2. Uitvoering van een overeenkomst met u
3. Wettelijke verplichting
4. Vervulling van een taak van algemeen belang
5. Gerechtvaardigd belang van Pon Luxury Cars of een derde

Gerechtvaardigde belangen zijn onder andere: marketing, reclame, beveiliging, (misdaad)preventie, IT-beheer, onderzoek en analyse naar eigen producten of diensten, bedrijfshuishouding, juridische zaken, intern beheer.

6. Doeleinden voor het verwerken van persoonsgegevens
Pon Luxury Cars verwerkt uw persoonsgegevens voor de hieronder genoemde doeleinden. Het cijfer achter ieder doel correspondeert met de grondslag genoemd in artikel 5 van dit privacy statement.
• Het opbouwen en onderhouden van de klantrelatie inclusief het onderhouden van een directe relatie tussen de verantwoordelijke en aanverwante financiële dienstverleners, onder meer voor commerciële doeleinden (grondslag: 2, 5).
• Het afhandelen van bestellingen (inclusief facturering), het verwerken in financiële administraties en logistieke afhandeling (grondslag: 2, 5).
• Het bieden van klantenservice inclusief service rondom het kopen van diensten en producten, het vervullen van garantieverplichtingen en productherroepingen voor onze eigen dienstverlening, het afhandelen van klachten en verzoeken (grondslag: 2, 3, 4 of 5).
• Het in bepaalde gevallen onderhouden van communicatie om proactief contact met gebruikers op te nemen in het kader van voertuiggebreken of -storingen of om serviceafspraken te plannen inclusief het mogelijk maken van mobiliteitsservices (grondslag: 2 of 5).
• Het uitvoeren van marktonderzoek om onze bedrijfsvoering, merken, diensten en producten te verbeteren (grondslag: 5).
• Het communiceren met betrokkenen en het bieden van een loyaliteitsprogramma (grondslag: 1 of 5).
• U benaderen met aanbiedingen of andere commerciële informatie. U heeft daarbij altijd de mogelijkheid om u hiervoor af te melden door bezwaar te maken. Bij alle communicatie is aangegeven op welke wijze u dit kan doen (grondslag: 1 of 5).
• Het verbeteren van de inhoud van onze communicatie door deze op uw persoonlijke voorkeur af te stemmen (grondslag: 5).
• Het (verder) ontwikkelen en verbeteren van nieuwe en bestaande producten en diensten (grondslag: 5).
• Het meten van klanttevredenheid, het bieden van managementinformatie en het bepalen van de algehele bedrijfsstrategie (grondslag: 1 of 5).
• Het organiseren van evenementen voor data-analysedoeleinden om producten of diensten te kunnen verbeteren of ontwikkelen, waarbij deelnemers van deze evenementen werken met persoonsgegevens in (pseudo)anonieme vorm - niet direct herleidbaar naar u als natuurlijk persoon-, voor zover toegestaan onder toepasselijk recht (grondslag: 5). 
• Het bieden van diensten op het internet en via app-functionaliteiten, inclusief het bieden van relevante commerciële berichten in deze apps (grondslag: 1, 2 of 5).
• Het voldoen aan wettelijke verplichtingen, beslechting van geschillen en handhaving van onze rechten en overeenkomsten (grondslag: 3, 4 of 5).
• Het verbeteren van datakwaliteit met behulp van adresvalidatie-technieken (grondslag: 5).
• Het koppelen en analyseren van cookies van onze websites aan bij ons bekende klantgegevens. Dit doen wij om de inhoud van onze communicatie zo goed mogelijk op uw persoonlijke voorkeur af te stemmen (grondslag: 1 of 5).
• Het kunnen aanbieden van een proefrit of anderszins tijdelijk beschikbaar stellen van een voertuig. Hierbij kunnen wij u vragen u te identificeren met een geldig legitimatiebewijs en/of wanneer noodzakelijk maken wij een afgeschermd kopie van uw rijbewijs of identiteitskaart/paspoort voor de duur van het gebruik van het voertuig. Dit doen wij om uw identiteit vast te stellen en om het mogelijk te maken om aangifte te doen wanneer het vermoeden bestaat van diefstal of er sprake is van aantoonbare schade of wangedrag. (grondslag: 2).

7. Delen met derden
Pon Luxury Cars deelt uw persoonsgegevens met derden in onder andere de volgende gevallen en met bijbehorende redenen. Het cijfer achter ieder doel correspondeert met de grondslag genoemd in artikel 5 van dit privacy statement:
• met gelieerde financiële dienstverleners met als doel aansluitende financiële diensten aan te bieden (grondslag: 2);
• met geautoriseerde dealers of servicepartners uit het distributienetwerk van Pon (grondslag: 1, 2 of 5);
• als wij wettelijk verplicht of bevoegd zijn om persoonsgegevens aan derden te verstrekken (grondslag: 3);
• als wij een vermoeden hebben van een schending van de rechten van derden, van strafbare feiten of van misbruik, kunnen wij persoonsgegevens verstrekken aan derden die daarbij een gerechtvaardigd belang hebben of aan instanties die het algemeen belang dienen. Dit kunnen ook handhavende autoriteiten zijn, zoals het Openbaar Ministerie of toezichthouders (grondslag: 3, 4 of 5);
• Pon Luxury Cars kan uw gegevens ook delen met andere bedrijfsonderdelen binnen de Pon groep voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of vanwege gerechtvaardigde bedrijfsbelangen, zoals het voeren van een centrale administratie of klantenservice, en het analyseren van onze dienstverlening aan u (grondslag: 5).
• met partijen die Pon Luxury Cars assisteren in haar dienstverlening en geen verwerker zijn (denk aan accountants en (juridisch) adviseurs) (grondslag: 5);
• voor bedrijfseconomische doeleinden (zoals de verkoop van bedrijfsactiviteiten of aandelen of een reorganisatie) (grondslag: 5).
Pon Luxury Cars gebruikt ook diensten van derde partijen die fungeren als 'verwerkers' (bijvoorbeeld hosting-dienstverleners, mobiliteitsdienstverleners en onderzoeksbureaus, met als doel marktonderzoek of klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. Deze dienstverleners zullen persoonsgegevens uitsluitend verwerken in overeenstemming met de instructies en onder de controle van Pon Luxury Cars.

Als persoonsgegevens naar een ontvanger in het buitenland worden verzonden, gebeurt dit doorgaans alleen naar een ontvanger in een land dat volgens de Europese Commissie een voor persoonsgegevens passend beschermingsniveau biedt. Als persoonsgegevens naar een ontvanger in een land worden verstuurd dat geen passend beschermingsniveau biedt, zal 
Pon Luxury Cars ervoor zorgen dat de wettelijk vereiste waarborgen worden genomen. Indien u nadere informatie wenst te ontvangen over de doorgifte van uw persoonsgegevens naar landen buiten de Europese Economische Ruimte, kunt u contact opnemen met de Functionaris voor Gegevensbescherming van Pon (zie artikel 12).

8. Hoe lang wij gegevens bewaren
Wij bewaren persoonsgegevens overeenkomstig ons interne dataretentiebeleid en/of zo lang als (i) u klant bent bij Pon Luxury Cars of interesse blijft tonen in de diensten van Pon Luxury Cars, (ii) wij wettelijk verplicht zijn gegevens te bewaren, of (iii) wij op goede gronden menen gegevens te mogen bewaren, voor zover noodzakelijk.

9. In kaart brengen websitebezoek
Wanneer u onze websites, diensten, applicaties, communicatiediensten (zoals e-mail) en hulpmiddelen bezoekt of gebruikt, kunnen wij cookies, web beacons en andere soortgelijke technologieën voor het opslaan van informatie gebruiken met als doel advertentie-uitingen te personaliseren en u een betere, snellere en veiligere klantervaring te kunnen bieden. Als u geen cookies wenst, kunt u die weigeren. Voor meer details over het gebruik van cookies verwijzen wij naar ons cookie statement (https://www.bentleymotors.com/eu/nl/misc/cookie-policy.html)

10. Uw rechten, waaronder het recht om bezwaar te maken
U heeft het recht om te weten welke persoonsgegevens wij van u hebben vastgelegd en aan wie wij uw persoonsgegevens hebben verstrekt. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice. Pon Luxury Cars zal zich inspannen om te reageren binnen de wettelijke termijn. Buitensporige verzoeken kunnen wij buiten behandeling laten.

Naast het recht op inzage heeft u met betrekking tot onze verwerking van uw persoonsgegevens de volgende rechten:
• het recht om uw toestemming in te trekken, voor zover onze verwerking van uw persoonsgegevens daarop is gebaseerd;
• het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens;
• het recht om uw persoonsgegevens te (laten) rectificeren/corrigeren;
• het recht op verwijdering van uw persoonsgegevens;
• het recht op beperking van de jou betreffende verwerking;
• het recht op dataportabiliteit;
• het absolute recht om bezwaar te maken tegen direct marketing;
• het recht om bezwaar te maken tegen verwerkingen die plaatsvinden vanwege de gerechtvaardigde belangen van Pon Luxury Cars of een derde (afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden).

U kunt uw rechten slechts uitoefenen voor zover de wet u deze rechten toekent. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u zelf is gedaan, vragen wij om een kopie van uw identiteitsbewijs bij dit verzoek mee te sturen. Hierbij vragen wij ook om op deze kopie de pasfoto, MRZ (machine readable zone; de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) onherkenbaar te maken.

11. Beveiliging en bescherming van gegevens
Pon Luxury Cars past passende beveiligingsmaatregelen toe om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging zoveel mogelijk tegen te gaan. Pon Luxury Cars heeft zowel technische als organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen. Deze beveiligingsmaatregelen worden periodiek herzien op basis van dreigingen.

12. Contact
Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot dit privacy statement kunt u contact opnemen met:
Pon Luxury Cars B.V.
Zuiderinslag 8 
3833BP Leusden
Onze Functionaris voor Gegevensbescherming is bereikbaar per e-mail via privacy@pon.com en per post via:

Pon’s Automobielhandel B.V.
T.a.v: 'Privacy Officer'
Antwoordnummer 6
3800 VB Amersfoort

13. Wijzigingen
De manier waarop wij persoonsgegevens verwerken, en de samenstelling of hoeveelheid van gegevens die wij verwerken, kan wijzigen. Daarom behouden wij ons het recht voor dit privacy statement aan te passen. U zult indien noodzakelijk op de hoogte worden gebracht van een wijziging. In dit Privacy Statement wordt altijd de laatste datum van wijziging aangegeven. Eerdere versies zijn hieronder te raadplegen:

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.