Bentley Continental GT S

De nieuwe Continental GT: deze auto is de nieuwe definitie van een grand tourer. De combinatie van een indrukwekkend design, fenomenale kracht en ongekend vakmanschap, waar Bentley om bekend staat, maakt de auto ongeëvenaard in zijn klasse. Dit is de toekomst van de grand tourer.

Een dynamische, moderne uitstraling

De Continental GT S is een indrukwekkende uitvoering van Bentley’s legendarische Continental GT met extra sportstijl van binnen en van buiten, en daarnaast een reeks verfraaiingen voor nog opwindender rijden.

De zwarte details in het exterieur zijn gecombineerd met een reeks toevoegingen in het interieur die uniek zijn voor de 'S'-modellen van Bentley. Daarmee valt deze wagen onmiddellijk op, waar u ook maar rijdt. Maar met vier stoelen en ruim voldoende bagageruimte blijft dit een luxueuze grand tourer met weinig (of misschien wel geen) echte concurrenten.

Neem vandaag contact met ons op voor meer informatie over de Continental GT S en om een afspraak te maken voor een proefrit.

ONVERGETELIJK DESIGN

Deze wagen is ontworpen om een onvergetelijke eerste indruk te maken. De glanzende onderdelen (de met chroom afgewerkte details in het exterieur die vrijwel elke Bentley heeft) zijn vervangen door glanzend zwarte details die de wagen een duister, dreigend effect verlenen. Kies een lichte of heldere lakkleur en deze zwarte details (waaronder de raam- en lampomlijstingen, uitlaatpijpen, portierkrukken en natuurlijk de matrixgrille) zorgen voor contrast en nadruk op de strakke lijnen van uw wagen. Kiest u daarentegen een donkere kleur, dan krijgt uw wagen een duister, meer onderkoeld karakter. Het is hoe dan ook een ongelooflijk krachtig statement.

De indrukwekkende velgen van 21 inch geven de wagen nog meer persoonlijkheid op de weg met een design dat exclusief is voor Bentley’s 'S'-modellen en dat zwarte en glanzend machinaal bewerkte delen combineert. Tussen de spaken door zijn de rood glanzende remklauwen van de wagen zichtbaar, die naar wens vervangen kunnen worden door optionele zwarte klauwen.

De stijl van het exterieur is in alle opzichten oogverblindend, van de verbrede dorpels waardoor de wagen nog lager lijkt tot de donker getinte koplampen en achterverlichting. Binnen wordt het thema voortgezet met kenmerkende 'S'-badges op de treeplanken en het dashboard. Ze zijn zelfs op de stoelen geborduurd. De cabine is tweekleurig uitgevoerd in een primaire en secundaire leerkleur en voorzien van Dinamica-details op onderdelen die veel worden aangeraakt zoals de zitkussens, de versnellingshendel en het stuur. Het sportieve thema komt zelfs tot uiting in de grafische afbeeldingen op het instrumentenpaneel.

Een sensationele rijervaring

De Continental GT S is opgebouwd rond Bentley’s beproefde twinturbogeblazen V8-benzinemotor van 4,0 liter. Die levert een fenomenale acceleratie van 0-100 km/h in slechts 4,1 seconden. De topsnelheid bedraagt maar liefst 318 km/h.

Om het rijgedrag van de wagen aan te passen aan uw stemming, kunt u kiezen uit vier rijmodi, zoals de Sport-modus waarmee de instellingen van de motor, de transmissie, het stuurgedrag en de vering onmiddellijk worden aangepast voor een avontuurlijkere rijstijl.

U zult zelfs het gebrul van de V8-motor duidelijker horen dankzij de sportuitlaat. Geeft u de voorkeur aan meer relaxt rijden, dan selecteert u de Comfort-modus, of de Bentley-modus die de middenweg tussen de beide andere biedt. Tot slot kunt u kiezen voor de Custom-modus, waarin u uw eigen instellingen kunt vastleggen.

De wagen is voorzien van actieve vierwielaandrijving, zodat u onder normale omstandigheden primair met achterwielaandrijving rijdt. Maar zodra wordt gedetecteerd dat een van de wielen slipt, draagt het systeem een deel van het motorvermogen over op de vooras voor extra grip.

Verder profiteert u van Bentley Dynamic Ride, de elektronische rolregeling. Deze is ontworpen om de wagen stabiel te houden in bochten en past automatisch de stijfheid van de stabilisatorstangen aan, zodat het rijcomfort nooit vermindert.

Technologie voor elke situatie 

Iedere Continental GT S wordt uitgerust met een breed scala aan digitale technologie. Naast de bovenstaande chassissystemen wordt standaard Bentley’s City Specification geïnstalleerd. Dit pakket rijhulpfuncties voor in de stad omvat een 360°-camera op het dak en een aantal systemen dat u kan waarschuwen voor gevaar bij achteruitrijden of manoeuvreren in nauwe ruimten. U kunt ook de optionele Touring Specification toevoegen, met onder meer nachtzichthulp, aanpasbare cruisecontrol en rijbaanhulp.

Standaard is het Bentley Signature Audio-systeem geïnstalleerd, maar optioneel zijn upgrades naar het Bang & Olufsen for Bentley-systeem en voor de ultieme audio-ervaring Naim for Bentley-systeem mogelijk. De wagen heeft een eigen Wi-Fi-hotspot en Apple CarPlay en daarnaast bedrade en draadloze laadfuncties voor mobiele telefoons. Er is een reeks verbindingsservices toegankelijk via de smartphone-app My Bentley, zodat u uw auto overal kunt terugvinden en er contact mee kunt maken, wat bijvoorbeeld handig is om deze terug te vinden op een vol parkeerterrein.

*Apple CarPlay is een gedeponeerd handelsmerk van Apple Inc.

Een uniek bezit

Een aanpassing van de wagen aan uw persoonlijke smaak begint meestal met de keuze van lak voor het exterieur, en daarbij hebt een extreem ruime keus. Als u standaardopties, het uitgebreide palet en de satijnglans- en parelglansafwerkingen van Mulliner bij elkaar optelt, zijn er meer dan 80 kleuren beschikbaar.

De exclusieve ‘S’-velgen van 21 inch zijn er in drie verschillende afwerkingen, maar voor een nog krachtigere uitstraling kunt u kiezen voor oogverblindende velgen van 22 inch met een afwerking naar keuze in zwart of het prachtige Pale Brodgar Satin.

In de cabine kunt u kiezen uit vele fineren van glanzend hout, houtsoorten met open poriën voor een meer minimalistische uitstraling of technische materialen zoals Dark Tint Engine Turned Aluminium. Voor een luxueuze finishing touch kunt u Piano Linen-lak aanbrengen op het dashboard en de portierstrippen. De bekleding kan worden verfraaid met allerlei optionele stiksels en biezen, waaronder met de hand aangebrachte kruissteken. Daarnaast zijn er technologische opties zoal het unieke draaiende display van Bentley, waarmee u het centrale touchscreen met één druk op een knop kunt afwisselen met drie handgemaakte analoge meters.

Er zijn nog veel meer opties mogelijk en als u wilt, kan Bentley's afdeling voor individuele opdrachten, Mulliner, u helpen om persoonlijke kenmerken voor uw wagen samen te stellen.

TECHNISCHE SPECIFICATIES VAN DE BENTLEY CONTINENTAL GT

MOTOR - CONTINENTAL GT S
 • Motor: 4.0 litre twin-turbocharged V8

 • Transmissie: 8-speed Dual Clutch

 • Vermogen: 550 PS / 404 kW / 542 bhp @ 6000 rpm

 • Koppel: 770 Nm, 568 lb.ft @ 2000-4500 rpm

 • Emissieniveau: EU 6

 • Brandstof: 98 (95) RON

PRESTATIES - CONTINENTAL GT S
 • Maximumsnelheid

  198 mph / 318 km/h

 • Acceleratie MPH

  0 - 60 mph 3.9 secs

 • Acceleratie KMH

  0 - 100 km/h 4.0 secs

AFMETINGEN - CONTINENTAL GT S
 • Carrosserietype

  Coupé

 • Totale lengte

  4850mm / 190.94in

 • Breedte met spiegels

  2187mm / 86.1in

 • Breedte met ingeklapte spiegels

  1966mm / 77.4in

 • Hoogte

  1405mm / 55.31in

 • Wielbasis

  2851mm / 112.24in

BRANDSTOFVERBRUIK - CONTINENTAL GT S

*NEDC (nieuwe Europese rijcyclus):

 • Stadsverkeer

  16.2 l/100 km

 • Buiten de stad

  8.5 l/100 km

 • Gecombineerd

  11.3 l/100 km

 • CO2-emissies (gecombineerd)

  263g/km

 • Actieradius

  796 km

 • Energielabel

  F

 • WLTP-rijcyclus:

 • Laag

  19.4 l/100 km

 • Gemiddeld

  12.5 l/100 km

 • Hoog

  10.3 l/100 km

 • Hoogst

  10.7 l/100 km

 • Gecombineerd

  12.1 l/100 km

 • Gecombineerd CO2

  275 g/km

 • Actieradius

  744 km

 • Energielabel

  F

  *De cijfers voor NEDC (nieuwe Europese rijcyclus) gelden voor de volgende landen: Armenië, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Kazachstan, Mongolië, Marokko en Rusland.

Informatie opvragen Continental GT

Privacy statement Bentley Rotterdam (onderdeel van Pon Luxury Cars B.V.)

De Pon Luxury Cars B.V. vindt de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang. Wij verwerken uw gegevens dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.
Met dit privacy statement informeren wij u over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

1. Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens?
In dit privacy statement beschrijft de Pon Luxury Cars B.V. (hierna: “Pon Luxury Cars” of “wij”) hoe zij als verwerkingsverantwoordelijke met uw persoonsgegevens omgaat. Wij zijn verbonden aan Pon Holdings B.V. ("Pon") en maken onderdeel uit van de Pon groep.

2. Wat is een persoonsgegeven?
Informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon is een persoonsgegeven. Of bepaalde informatie als een persoonsgegeven moet worden gekwalificeerd hangt er mede vanaf of Pon Luxury Cars beschikt over wettige middelen waarvan redelijkerwijs mag worden aangenomen dat zij deze inzet om een betrokkene te identificeren. Zo beschouwen wij uw kenteken en chassisnummer bijvoorbeeld ook als een persoonsgegeven.

3. Persoonsgegevens die wij verwerken
Wij verwerken persoonsgegevens over u omdat u gegevens zelf aan ons verstrekt bij het aangaan van een overeenkomst met ons, maar ook wanneer u gebruik maakt van onze diensten en ons daarmee gegevens verstrekt, dan wel ons in staat stelt gegevens vast te leggen over uw interesses en voorkeuren.
Aan ons verstrekte gegevens

Als u met Pon Luxury Cars een overeenkomst aangaat, hebben wij de volgende persoonsgegevens van u nodig:
• naam en adres;
• contactgegevens (telefoonnummers, e-mailadressen);
• geboortedatum;
• geslacht;
• klantnummer(s);
• financiële gegevens (bankrekeninginformatie, offertes, facturen).

Daarnaast verwerkt Pon Luxury Cars in het kader van de uitvoering een overeenkomst met u of het verlenen van een dienst aan u de volgende gegevens die als persoonsgegevens kunnen kwalificeren:
• chassisnummer en model van uw voertuig;
• technische gegevens over uw voertuig;
• kenteken van uw voertuig;
• onderhoudshistorie van uw voertuig;
• eigendomshistorie van uw voertuig (tenaamstellingsgegevens);
• andere gegevens relevant voor de betreffende overeenkomst.

Gegevens over uw gebruik van onze diensten en/of producten
Als u gebruik maakt van diensten van Pon Luxury Cars of anderszins contact heeft met ons, verwerken wij in het kader van onze dienstverlening – afhankelijk van het precieze gebruik dat u ervan maakt – de volgende gegevens die als persoonsgegevens (kunnen) worden gezien:
• gegevens die betrekking hebben op uw randapparatuur, zoals een MAC-adres, IP-adres of ander nummer;
• uw communicatievoorkeuren en instellingen;
• gegevens die wij verbinden aan bepaalde patronen, zoals een status in het profiel dat wij over u opstellen aan de hand van uw consumptiegedrag (bijvoorbeeld: de frequentie waarmee u een aankoop doet of dienst afneemt);
• surfgedrag, vastgesteld aan de hand van onze eigen observaties of cookies (zie ook artikel 9 van dit privacy statement);
• klanttevredenheidsgegevens;
• gegevens over uw gebruik van Customer Care.

4. Geen verwerking van gegevens van personen jonger dan 16 jaar
Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Wij raden ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om zo te voorkomen dat Pon Luxury Cars hun persoonsgegevens verwerkt.

5. Verwerking: grondslagen en gerechtvaardigde belangen
De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op basis van de volgende grondslagen uit artikel 6 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming:
1. Toestemming
2. Uitvoering van een overeenkomst met u
3. Wettelijke verplichting
4. Vervulling van een taak van algemeen belang
5. Gerechtvaardigd belang van Pon Luxury Cars of een derde

Gerechtvaardigde belangen zijn onder andere: marketing, reclame, beveiliging, (misdaad)preventie, IT-beheer, onderzoek en analyse naar eigen producten of diensten, bedrijfshuishouding, juridische zaken, intern beheer.

6. Doeleinden voor het verwerken van persoonsgegevens
Pon Luxury Cars verwerkt uw persoonsgegevens voor de hieronder genoemde doeleinden. Het cijfer achter ieder doel correspondeert met de grondslag genoemd in artikel 5 van dit privacy statement.
• Het opbouwen en onderhouden van de klantrelatie inclusief het onderhouden van een directe relatie tussen de verantwoordelijke en aanverwante financiële dienstverleners, onder meer voor commerciële doeleinden (grondslag: 2, 5).
• Het afhandelen van bestellingen (inclusief facturering), het verwerken in financiële administraties en logistieke afhandeling (grondslag: 2, 5).
• Het bieden van klantenservice inclusief service rondom het kopen van diensten en producten, het vervullen van garantieverplichtingen en productherroepingen voor onze eigen dienstverlening, het afhandelen van klachten en verzoeken (grondslag: 2, 3, 4 of 5).
• Het in bepaalde gevallen onderhouden van communicatie om proactief contact met gebruikers op te nemen in het kader van voertuiggebreken of -storingen of om serviceafspraken te plannen inclusief het mogelijk maken van mobiliteitsservices (grondslag: 2 of 5).
• Het uitvoeren van marktonderzoek om onze bedrijfsvoering, merken, diensten en producten te verbeteren (grondslag: 5).
• Het communiceren met betrokkenen en het bieden van een loyaliteitsprogramma (grondslag: 1 of 5).
• U benaderen met aanbiedingen of andere commerciële informatie. U heeft daarbij altijd de mogelijkheid om u hiervoor af te melden door bezwaar te maken. Bij alle communicatie is aangegeven op welke wijze u dit kan doen (grondslag: 1 of 5).
• Het verbeteren van de inhoud van onze communicatie door deze op uw persoonlijke voorkeur af te stemmen (grondslag: 5).
• Het (verder) ontwikkelen en verbeteren van nieuwe en bestaande producten en diensten (grondslag: 5).
• Het meten van klanttevredenheid, het bieden van managementinformatie en het bepalen van de algehele bedrijfsstrategie (grondslag: 1 of 5).
• Het organiseren van evenementen voor data-analysedoeleinden om producten of diensten te kunnen verbeteren of ontwikkelen, waarbij deelnemers van deze evenementen werken met persoonsgegevens in (pseudo)anonieme vorm - niet direct herleidbaar naar u als natuurlijk persoon-, voor zover toegestaan onder toepasselijk recht (grondslag: 5). 
• Het bieden van diensten op het internet en via app-functionaliteiten, inclusief het bieden van relevante commerciële berichten in deze apps (grondslag: 1, 2 of 5).
• Het voldoen aan wettelijke verplichtingen, beslechting van geschillen en handhaving van onze rechten en overeenkomsten (grondslag: 3, 4 of 5).
• Het verbeteren van datakwaliteit met behulp van adresvalidatie-technieken (grondslag: 5).
• Het koppelen en analyseren van cookies van onze websites aan bij ons bekende klantgegevens. Dit doen wij om de inhoud van onze communicatie zo goed mogelijk op uw persoonlijke voorkeur af te stemmen (grondslag: 1 of 5).
• Het kunnen aanbieden van een proefrit of anderszins tijdelijk beschikbaar stellen van een voertuig. Hierbij kunnen wij u vragen u te identificeren met een geldig legitimatiebewijs en/of wanneer noodzakelijk maken wij een afgeschermd kopie van uw rijbewijs of identiteitskaart/paspoort voor de duur van het gebruik van het voertuig. Dit doen wij om uw identiteit vast te stellen en om het mogelijk te maken om aangifte te doen wanneer het vermoeden bestaat van diefstal of er sprake is van aantoonbare schade of wangedrag. (grondslag: 2).

7. Delen met derden
Pon Luxury Cars deelt uw persoonsgegevens met derden in onder andere de volgende gevallen en met bijbehorende redenen. Het cijfer achter ieder doel correspondeert met de grondslag genoemd in artikel 5 van dit privacy statement:
• met gelieerde financiële dienstverleners met als doel aansluitende financiële diensten aan te bieden (grondslag: 2);
• met geautoriseerde dealers of servicepartners uit het distributienetwerk van Pon (grondslag: 1, 2 of 5);
• als wij wettelijk verplicht of bevoegd zijn om persoonsgegevens aan derden te verstrekken (grondslag: 3);
• als wij een vermoeden hebben van een schending van de rechten van derden, van strafbare feiten of van misbruik, kunnen wij persoonsgegevens verstrekken aan derden die daarbij een gerechtvaardigd belang hebben of aan instanties die het algemeen belang dienen. Dit kunnen ook handhavende autoriteiten zijn, zoals het Openbaar Ministerie of toezichthouders (grondslag: 3, 4 of 5);
• Pon Luxury Cars kan uw gegevens ook delen met andere bedrijfsonderdelen binnen de Pon groep voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of vanwege gerechtvaardigde bedrijfsbelangen, zoals het voeren van een centrale administratie of klantenservice, en het analyseren van onze dienstverlening aan u (grondslag: 5).
• met partijen die Pon Luxury Cars assisteren in haar dienstverlening en geen verwerker zijn (denk aan accountants en (juridisch) adviseurs) (grondslag: 5);
• voor bedrijfseconomische doeleinden (zoals de verkoop van bedrijfsactiviteiten of aandelen of een reorganisatie) (grondslag: 5).
Pon Luxury Cars gebruikt ook diensten van derde partijen die fungeren als 'verwerkers' (bijvoorbeeld hosting-dienstverleners, mobiliteitsdienstverleners en onderzoeksbureaus, met als doel marktonderzoek of klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. Deze dienstverleners zullen persoonsgegevens uitsluitend verwerken in overeenstemming met de instructies en onder de controle van Pon Luxury Cars.

Als persoonsgegevens naar een ontvanger in het buitenland worden verzonden, gebeurt dit doorgaans alleen naar een ontvanger in een land dat volgens de Europese Commissie een voor persoonsgegevens passend beschermingsniveau biedt. Als persoonsgegevens naar een ontvanger in een land worden verstuurd dat geen passend beschermingsniveau biedt, zal 
Pon Luxury Cars ervoor zorgen dat de wettelijk vereiste waarborgen worden genomen. Indien u nadere informatie wenst te ontvangen over de doorgifte van uw persoonsgegevens naar landen buiten de Europese Economische Ruimte, kunt u contact opnemen met de Functionaris voor Gegevensbescherming van Pon (zie artikel 12).

8. Hoe lang wij gegevens bewaren
Wij bewaren persoonsgegevens overeenkomstig ons interne dataretentiebeleid en/of zo lang als (i) u klant bent bij Pon Luxury Cars of interesse blijft tonen in de diensten van Pon Luxury Cars, (ii) wij wettelijk verplicht zijn gegevens te bewaren, of (iii) wij op goede gronden menen gegevens te mogen bewaren, voor zover noodzakelijk.

9. In kaart brengen websitebezoek
Wanneer u onze websites, diensten, applicaties, communicatiediensten (zoals e-mail) en hulpmiddelen bezoekt of gebruikt, kunnen wij cookies, web beacons en andere soortgelijke technologieën voor het opslaan van informatie gebruiken met als doel advertentie-uitingen te personaliseren en u een betere, snellere en veiligere klantervaring te kunnen bieden. Als u geen cookies wenst, kunt u die weigeren. Voor meer details over het gebruik van cookies verwijzen wij naar ons cookie statement (https://www.bentleymotors.com/eu/nl/misc/cookie-policy.html)

10. Uw rechten, waaronder het recht om bezwaar te maken
U heeft het recht om te weten welke persoonsgegevens wij van u hebben vastgelegd en aan wie wij uw persoonsgegevens hebben verstrekt. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice. Pon Luxury Cars zal zich inspannen om te reageren binnen de wettelijke termijn. Buitensporige verzoeken kunnen wij buiten behandeling laten.

Naast het recht op inzage heeft u met betrekking tot onze verwerking van uw persoonsgegevens de volgende rechten:
• het recht om uw toestemming in te trekken, voor zover onze verwerking van uw persoonsgegevens daarop is gebaseerd;
• het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens;
• het recht om uw persoonsgegevens te (laten) rectificeren/corrigeren;
• het recht op verwijdering van uw persoonsgegevens;
• het recht op beperking van de jou betreffende verwerking;
• het recht op dataportabiliteit;
• het absolute recht om bezwaar te maken tegen direct marketing;
• het recht om bezwaar te maken tegen verwerkingen die plaatsvinden vanwege de gerechtvaardigde belangen van Pon Luxury Cars of een derde (afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden).

U kunt uw rechten slechts uitoefenen voor zover de wet u deze rechten toekent. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u zelf is gedaan, vragen wij om een kopie van uw identiteitsbewijs bij dit verzoek mee te sturen. Hierbij vragen wij ook om op deze kopie de pasfoto, MRZ (machine readable zone; de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) onherkenbaar te maken.

11. Beveiliging en bescherming van gegevens
Pon Luxury Cars past passende beveiligingsmaatregelen toe om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging zoveel mogelijk tegen te gaan. Pon Luxury Cars heeft zowel technische als organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen. Deze beveiligingsmaatregelen worden periodiek herzien op basis van dreigingen.

12. Contact
Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot dit privacy statement kunt u contact opnemen met:
Pon Luxury Cars B.V.
Zuiderinslag 8 
3833BP Leusden
Onze Functionaris voor Gegevensbescherming is bereikbaar per e-mail via privacy@pon.com en per post via:

Pon’s Automobielhandel B.V.
T.a.v: 'Privacy Officer'
Antwoordnummer 6
3800 VB Amersfoort

13. Wijzigingen
De manier waarop wij persoonsgegevens verwerken, en de samenstelling of hoeveelheid van gegevens die wij verwerken, kan wijzigen. Daarom behouden wij ons het recht voor dit privacy statement aan te passen. U zult indien noodzakelijk op de hoogte worden gebracht van een wijziging. In dit Privacy Statement wordt altijd de laatste datum van wijziging aangegeven. Eerdere versies zijn hieronder te raadplegen:

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.